Lila kleding

De kleur lila zit tussen roze en paars in en deze kleur is veel te zien in allerlei kledinstukken. Je hebt lila broeken, blouses, jurken en shirts. De kleur lila is goed te combineren met andere kleuren. Zo is het mooi met blauw, zwart, taupe, grijs, ecru of paars. Hoe donkerder de kleur is wat je combineert hoe meer het lila eruit springt. Als je merkt dat het flets staat, kun je het beter niet dragen. Als je lila een mooie kleur vind, maar toch overheersend, kun je ook kiezen voor een sjaaltje of lila kleurige sieraden.

In de zomer is het leuk om lila kleurige make-up te gebruiken. Het is een frisse en zomerse kleur. Zo kan je gebruik maken van oogschaduw en deze kleur terug laten komen door bijvoorbeeld een zelfde kleur sjaaltje te dragen of nagellak in deze kleur op te doen.

gaastraproshop.com

Met deze lekker warme jas kom je de hele winter goed door. Deze Gaastra jas komt uit de Coastsal Voyage collectie en is helemaal geschikt voor de koude wintermaanden.  Aan de rand van de capuchon zit echt bond, wat de wind en sneeuwvlokken tegenhoudt. En door de warme donsvulling zou je het geen moment koud hebben.

koopkeus.nl

Deze hippe sneakers vielen mij meteen op. Lila is een nette kleur, maar kan heel goed in combinatie met een paar stoere sneakers. Soms is het leuk om nette dingen te combineren met iets stoers. Deze sneakers kun je goed dragen op een skinny jeans met bijvoorbeeld een blazer. Dit maakt het een nette, maar toch sportieve outfit.

opalona.nl

Dit is een erg mooie kleur blouse. Ik zie niet vaak vrouwen zo’n kleur blouse dragen. Eigenlijk best jammer, omdat het een super mooie en vrouwelijke kleur is. Vaak worden overhemden gedragen onder een vestje of trui, maar je kan het ook heel goed op een spijkerbroek dragen zonder iets er over heen. Als je de blouse in een spijkerbroek stopt met een riem en leuke laarsjes heb je een super leuke outfit. Om het iets sportiever te maken, kun je de mouwen omslaan en een paar knoopjes open laten.

No more articles