Licht blauwe pumps

Ga voor hoge pumps onder een zomer jurkje! Zo leg jij het accent op je mooie figuur en komen je lange benen beter naar voren. Zo staat je jurkje ook mooier. Zou ik je dan ook zeker willen aanraden.

Naast dat licht blauw een erg mooie kleur is, is het ook nog eens een hele handige kleur, omdat de kleur erg gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Zo hoef jij niet bang te zijn voor een vloekend outfit. Kleuren die ik zelf erg mooi vind staan in combinatie met lichtblauw is bijvoorbeeld geel en oranje. Dit staat erg zomers en creatief. Wit en zwart kunnen ook mooi staan in combinatie met licht blauw, maar kunnen ook al vrij snel saai staan.

Deze pumps hebben een nogal hoge smalle hak. Hierdoor is het lopen op de pumps best wel lastig. Houd hier rekening mee. Het zou zonde zijn wanneer jij nieuwe schoenen aanschaft maar er vervolgens geen meter op vooruit komt. Dan heb je ze helemaal voor niets gekocht en kan je ze weer terug brengen.

Een schattig strikje aan de zijkant van de pump geeft deze pump een vrouwelijke en schattige uitstraling. Perfect om te combineren met een lief wit kanten jurkje!

Ook erg mooi zijn deze licht blauwe pumps met bloemenprint.

Hebben!

weheartit.com

No more articles