Leuke witte zomerjurkjes

Wit is dé kleur dit seizoen. Het is je dan ook vast al wel opgevallen dat de winkels helemaal vol liggen met witte kleding, accessoires en schoenen. Erg fijn, want naast dat wit een erg mooie verfrissende kleur is, is het ook nog eens erg praktisch in de zomer! Wit is namelijk er licht waardoor het weinig warmte vasthoudt. Hierdoor krijg jij het niet snel te warm. Wel zo prettig toch?

Een nadeel aan de kleur wit is alleen wel dat de kleur erg snel vies wordt. Je ziet het direct wanneer je er een klein vlekje op hebt terwijl je dat veel minder goed ziet wanneer je bijvoorbeeld gaat voor een donker blauw jurkje, om maar even een voorbeeld te geven. Dat is wel iets waar je altijd even rekening mee moet houden wanneer jij ’s ochtends besluit voor het witte jurkje te gaan.

Dit jurkje vind ik persoonlijk onwijs mooi. Het jurkje staat erg chique maar tegelijkertijd ook een beetje hippie achtig door het leuke patroon. Het jurkje is uitermate geschikt voor een warme zomerdag wanneer je lekker naar het strand wilt, maar kan ook goed gedragen worden naar een nette gelegenheid. Draag er dan een colbertje overheen en doe een panty aan.

Dit jurkje is een echte must have voor elke vrouw die er spetterend uit wilt zien. En wie wil dat nou niet? Het jurkje is erg leuk om te dragen naar een bruiloft, maar kan ook goed gedragen worden naar andere feestjes. Het jurkje sluit mooi aan waardoor jou figuur er goed in naar voren komt. In dit jurkje kan jij lekker veel van je lichaam laten zien!

Heb jij een gala binnenkort? Ga dan voor een lange witte gala jurk! Dit ziet er heel erg chique uit en staat erg elegant.

Combineer dit witte jurkje met een paar hoge hakken. Hierdoor lijken jou benen langer en dunner en komt het jurkje beter tot zijn recht.

Erg leuk en sexy.

weheartit.com

No more articles