Leuk blauw shirt

In winter 2016 is leuk blauw shirt weer helemaal hot! Je ziet de kleur blauw ontzettend veel terug komen in verschillende kledingstukken maar voornamelijk blauwe T-shirts zijn onbreekbaar in je kledingkast. Donkerblauw is echt dé kleur in winter 2016. leuk blauwe shirts kun je goed combineren op zowel een spijkerbroek of spijkershortje of op een rok. Donkerblauw is een kleur die goed gecombineerd kan worden met kleuren zoals bruin en cognac maar ook met grijstinten en kleuren zoals groen en zwart. Donkerblauw is een kleur die je een hele chique uitstraling kan geven maar in de vorm van een t-shirt kan de kleur je ook een stoere uitstraling geven, bijvoorbeeld gecombineerd met een stoere spijkerbroek en laarsjes of sneakers.

Het fashion item van zowel winter als zomer 2016 is het donkerblauw met wit gestreepte t-shirt wat je een marine look geeft. Dit stoere t-shirt dat zeker niet mag ontbreken in je kledingkast. Dit gestreepte t-shirt kun je goed combineren met een chino of juist met een spijkerbroek en bootschoenen.

Naast donkerblauw is cobalt blauw dé kleur van zowel zomer als winter 2016. Cobalt blauw is een felle kleur blauw die eigenlijk met bijna iedereen kleur wel gecombineerd kan worden. Voornamelijk in de zomermaanden kun je met en cobalt blauw t-shirt echt een color blocking outfit creëren. Leuk blauw shirt cobalt blauw is een kleur waarmee je op valt.

Je ziet deze kleur in de winter collecties van 2016 vooral terug in kledingsets gecombineerd met zwart. Maar in de zomer collecties van 2016 wordt cobalt blauw juist heel veel gecombineerd met felle kleuren zoals appelgroen, fel roze, rood en geel. Nu zul je misschien denken, jeetje wat een felle kleurcombinaties! Maar de trend ‘color blocking‘ wordt in 2016 gewoon weer voortgezet. 

Naast donkerblauwe en cobalt blauwe T-shirt zijn lichtblauwe t-shirts een echte musthave in de zomermaanden van 2016. Lichtblauwe t-shirts kunnen goed in combinatie met spijkerstof of met andere pasteltinten. De kleur lichtblauw geeft je een frisse uitstraling en past goed bij je gebruinde huid. Ook kan licht blauw goed gecombineerd worden met een witte broek of rok.

No more articles