Let the bells ring

Ashley Tisdale, bekend van Disney’s High School Musical, is eergisteren in het huwelijksbootje gestapt met de muzikant Christopher French.

Het nieuw getrouwde koppel is voor het eerst samen gezien in 2012 en Christopher heeft Ashley acht maanden daarna al ten huwelijk gevraagd helemaal bovenaan Manhattan’s Empire State Building. Ashley’s voormalige High School Musical collega en BFF Vanessa Hudgens was natuurlijk ook aanwezig als één van haar bruidsmeisjes. Ashley’s goede vriend Zac Efron kon er helaas niet bij zijn, maar andere High School Musical vrienden waren wel aanwezig. Efron heeft later via twitter het nieuw getrouwde koppel gefeliciteerd.

Ashley droeg een prachtige witte ‘prinsessen jurk’ met van kant gemaakte bandjes over haar schouders. In haar hand droeg ze een prachtig pastel gekleurd boeket en een prachtige bloemenkroon op haar hoofd. De zes bruidsmeisjes hadden allemaal een andere kleur jurk aan, maar de pastel kleurige tinten kwamen er in terug.

Ashley is maandag avond in het geheim getrouwd en dat wilde ze ook zo houden. Haar gasten (ongeveer 100) werden verzameld op een andere locatie en zijn overgebracht naar het gebouw waar later het feest werd gehouden.

Ashley plaatste drie foto’s op haar Instagram om iedereen te laten weten hoe gelukkig ze is. “Best day of my life! Introducing Mr and Mrs French Sept 8, 2014”, aldus Ashley.


No more articles