Leren sleehakken

Hakken kan een vrouw niet genoeg in haar kast hebben liggen. Ze komen altijd wel eens van pas. Op nette gelegenheden als bruiloften, op wilde feestjes, of gewoon onder een zomerjurkje wanneer jij een dagje naar het strand gaat. Hakken zijn een echte must have voor elke vrouw die er graag elegant bij wilt lopen! Daarnaast zorgen hoge hakken voor een echte boost van jou figuur. Ook niet verkeerd dus.

Ik zou jou willen aanraden dit seizoen te gaan voor leren hakken. Leer is een kwalitatief erg goed materiaal wat, mits goed verzorgd en behandeld, erg lang kan meegaan. Ook is het materiaal lekker luchtig waardoor jij niet te snel zweet voeten krijgt. Handige uitkomst dus wanneer jij hier vaak last van hebt. Niets is zo erg als het gevoel hebben dat je voeten zweten stinken.

Naast dat leer dus een erg goed en handig materiaal is, is het ook nog eens erg mooi! Leer staat chique en erg elegant. Ook kan het gedragen worden naar een heleboel verschillende gelegenheden. Zo kan je leer dragen naar nette bijeenkomsten, maar wordt leer ook veel gedragen naar wilde nachtjes op stap. Hebben dus!

Ga voor een paar sleehakken. Deze staan namelijk lekker zomers en zitten ook nog eens veel lekkerder dan van die hoge naaldhakjes. Sleehakken hebben namelijk een hele brede hak, waardoor jou voet veel grip heeft aan de schoen zelf. Zo krijg je dus veel meer steun aan je schoenen en kan je er veel langer op lopen. Voorkom dus zere voeten en ga voor sleehakken! Zo kan je tenminste ook nog eens een lekker nachtje op stap op je hoge hakken en dansen zonder met blaren terug te komen.

Ik zou je willen aanraden te gaan voor bruin leer. Maar dat is natuurlijk ook deels smaak. Zwart leer maakt je uiterlijk zo donker en grauw, terwijl bruin leer direct een hele andere uitstraling met zich mee brengt. Het is allebei makkelijk te combineren.

weheartit.com

No more articles