Leren jasje met studs

Het is je vast al wel opgevallen. Een leren jasje met studs is helemaal in de mode op dit moment! Je kan er werkelijk waar niet omheen. Waar je ook kijkt, studs zijn overal! Je hebt ze momenteel niet alleen op kleding, maar ook op tassen, schoenen en zelfs sieraden. Studs zijn gewoon niet meer weg te denken uit het mode beeld van dit moment. Ben jij dan ook nog op zoek naar een nieuw kledingstuk? Ga dan voor een kledingstuk met studs.

Een echte must op dit moment is het leren jasje met studs. Deze zie je weer overal liggen en dat is niet voor niets. De jasjes zijn helemaal in de mode! Met en een leren jasje met studs zie jij er erg stoer en trending uit. Ook zijn de jasjes makkelijk te combineren. In de winter gebruik je ze gewoon als blazertjes en draag je er een warme winter jas overheen en in de zomer dienen ze uitstekend als zomer jas!

Studs geven jou kledingstuk een echte boost en zijn gewoon onmisbaar!

Dit jasje vind ik persoonlijk heel erg gaaf. Laat het jasje openhangen, net als in bovenstaande afbeelding. Anders verberg je de studs onder de rits en dat zou zonde zijn. Ook creëer je op deze manier een hippe nonchalante look die erg goed aansluit.

Dit jasje staat stoer en elegant tegelijkertijd. Het hangt er helemaal van af hoe jij het jasje combineert. Deze combinatie staat in ieder geval erg leuk. Koop een basic witten jurkje en draag die onder jou leren jasje. Zo creëer jij een groot contrast en valt jou jasje nog meer op dan eerst.

Je kan natuurlijk ook gaan voor een lekker fel kleurtje zoals dit fel roze leren jasje met studs. Met dit jasje weet jij in ieder geval zeker dat je een hoop blikken zal trekken. Je moet dan ook niet bang zijn in het middel punt van de aandacht te staan.

Studs zijn super vet!

weheartit.com

No more articles