Leger groene parka

Jullie zijn er vast wel van op de hoogte dat groen een trend is dit najaar. Nu ben je vast al op zoek naar een nieuwe herfst of winter jas omdat het al aardig koud aan het worden is. Dan is dit zeker iets wat je niet mag missen. De parka is helemaal hot dit najaar, vooral als je hem in de kleur groen neemt. Parka’s zijn er voor mannen en vrouwen, dus niet alleen de vrouwen hebben er een nieuwe trend bij. Een parka is een jas die je in verschillende diktes kunt kopen. Sommige zijn gevoerd, en andere niet. De jas is iets langer dan normale jassen maar heeft een mooie taille. De  taille kun je zelf bepalen omdat er touwtjes in de jas zitten die je strakker of losser kunt doen. Je hoeft je dus niet te verstoppen in een enorme winterjas waar de vorm van je lichaam helemaal in verdwijnt.

Veel winkels verkopen deze jassen in verschillende soorten en kleuren. De blauwe en groene parka’s van de Mango zijn bijvoorbeeld erg populair. Deze parka heeft een lekkere zachte voering die ook nog eens heel erg warm is. Perfect voor de winter dus! De jas is lekker licht dus je loopt ook niet met extra kilo’s aan je lichaam. De touwtjes voor de taille zitten aan de binnenkant. Je loopt dus niet met onhandige touwtjes aan de buitenkant. Aan de onderkant van de jas zitten ook nog touwtjes om het daar strakker te maken als je dat zou willen. Je kunt de jas dus nog helemaal zelf vormen als je wilt. Wat ook erg handig is, is dat de zachte witte voering uitneembaar is. Als het wat warmer begint te worden of je het niet meer mooi vind kun je het er gewoon uithalen.

wehkamp.nl

Deze parka van Esprit is net als de parka van Mango lekker warm. Deze parka heeft iets meer uitstraling omdat er wat meer details op zitten zoals de leren riempjes. De zachte binnenkant is ook iets beter te zien dan bij de Mango jas. De touwtjes van deze jas zitten wel aan de buitenkant, maar dat past ook wel bij deze jas. Het is dus maar net wat jouw style is.

No more articles