Leer alles over fashion op een fashion opleiding!

Die mooie kledingstukken, echte kunstwerken, stuk voor stuk. Ze lijken de catwalk opgetoverd te zijn en in de bladen door gephotoshopt te zijn. Maar niets is minder waar! Fashion is hard werken. Hippe outfits moeten bedacht worden en dat gebeurt niet zomaar aan de etenstafel.

Trends worden gecreëerd door getalenteerde, maar ook goed opgeleide ontwerpers. Een voorbeeld van zo’n fashion opleiding vind je in Amsterdam, de stad waar je moet zijn voor trends en celebrities. De opleiding zit daar dus prima op zijn plek. Op die opleiding leer je wat hard werken is. Het ontwerpen van een outfit moet je passie zijn, want het kan zijn dat een ontwerper nachten en weken door moet werken omdat er deadlines te halen zijn. Maar als die deadline is gehaald, en al de kledingkunstwerken door het atelier zijn vervaardigd, geeft dat een grote voldoening. Voor de ontwerper, maar ook voor jou als drager van het kledingstuk.

Als je dus de droom hebt om ontwerper te worden, neem eens een kijken op de Amsterdam Fashion Institute. Daar zie je vanzelf hoe je een stapje dichterbij je eigen ontwerpdroom kan komen.

No more articles