Must see: lazy Sunday movie

Lekker bijkomen van je drukke week. Hoe kun je dit beter doen dan met het kijken naar een mooie film? (500) days of summer is een romantische drama/komedie.

Hier alvast een samenvatting van de film: Tom Hansen is tijdelijk schrijver en werkt bij een wenskaartbedrijf in LA. Tom ontmoet Summer Finn, de nieuwe assistente van zijn baas. Na een avond gezongen te hebben tijdens een karaoke avond wordt Tom verliefd op Summer. Tom en Summer groeien steeds dichter naar elkaar toe. Na een paar maanden gedate te hebben krijgen ze hun ruzie. Nadat ze de film ”The Graduate” hebben gezien verbreken zij hun relatie. Deze film stond namelijk volgens Tom voor ware liefde.

Summer neemt ontslag bij het wenskaartbedrijf. Van zijn baas moet Tom rouwkaarten in plaats van wenskaarten gaan schrijven omdat hij zo verdrietig is. Tom ziet Summer weer op een bruiloft van een (oud) collega. Nadat zij weer goed contact hebben nodigt Summer Tom uit op een feestje. Hier ziet hij dat zij een verlovingsring draagt. Tom belandt hierdoor in een depressie. Tom neemt ontslag bij zijn baan. Hij solliciteert bij andere banen.

Tijdens een sollicitatiegesprek ontmoet hij een meisje dat solliciteert bij dezelfde baan. Ze raken in gesprek. Net voordat Tom naar binnen gaat om zijn sollicitatiegesprek te voeren vraagt hij dit meisje mee uit.

Watch this movie!

 

 

No more articles