Lara Stone het nieuwe gezicht van L’Oréal

Nederlands topmodel Lara Stone heeft een tijdje een break gehad vanwege de bevalling van haar zoon. Maar ze is weer terug, nu sterken dan ooit! Ze begint haar grootse comeback als het gezicht van cosmeticagigant L’Oréal Paris.

Lara is al eerder het gezicht geweest voor onder andere Calvin Klein, Givenchy en Belstaff. Nu is L’Oréal Paris aan de beurt om de wereld te veroveren met the dutch beauty. Ze zal gezicht zijn voor toekomstige grote productinnovaties van het beauty merk in verschillende categorieën, zoals make-up, haarverzorging en haarkleur.

Naast dat Lara wordt omschreven als hét “anti-model”, door haar uitgesproken uiterlijk en persoonlijkheid, wordt ze ook beschouwd als één van de grootste topmodellen wereldwijd. Zo liep ze shows voor bijna elk groot modehuis, waaronder Chanel, Prada, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Lanvin en Fendi. Er is zelfs een keer een heel Vogue nummer aan haar opgedragen, dit was het begin van een samenwerking met het blad dat zorgde voor 10 x Lara Stone op de cover.

“Ik ben zo gevleid om me te binden aan het merk L’Oréal Paris. De kans te krijgen om te zeggen: “Omdat je het waard bent” tegen vrouwen over de hele wereld is een grote eer. L’Oréal Paris is een merk dat altijd heeft begrepen dat schoonheid en persoonlijkheid samengaan. Ik kan mezelf volledig identificeren met de merkwaarden van L’Oréal Paris door mijn eigen geschiedenis en carrière. Schoonheid is een begrip waar je zelf betekenis aangeeft. Het is een krachtige manier om te claimen wie je werkelijk bent”, zegt Lara Stone.

We can’t wait to see the first commercial and pictures!

No more articles