Lanvin pumps

Lanvin combineert luxe en simpliciteit in zijn nieuwe schoenen collectie voor het lente/zomer seizoen. Bekijk hier de meest prachtige nieuwe ontwerpen van de collectie. De nieuwe Lanvin schoenen voor de lente/zomer van 2013 brengen een aantal interessante alternatieven met zich mee. Sinds de lente 2013 collectie het glamoreuze perspectief heeft geadopteerd, zal het niet verassen dat de bijkomende accessoires met even hoge standaarden komen. Toch zijn de schoenen veel meer veelzijdig dan de nieuwe seizoen-looks. Deze stralen namelijk een dramatische sfeer uit.

Net als de Lanvin lente 2013 tassen, zijn de schoenen ontworpen om het silhouet van een vrouw te vleien en om haar een elegante sfeer mee te geven waarmee zij zich helemaal kan onderscheiden. Het is daarom ook niet vreemd dat hoge hakken de geprefereerde stijl is.

Metallic accenten zijn een van de meest interessante trends van dit seizoen. Deze fascinatie met metallic tinten blijkt in de koude maanden voort te zetten waardoor de prachtige platforms uit deze collectie een geweldige koop worden. De Lanvin schonen voor de lente/zomer 2013 hebben een onmisbare luxe vibe, ondanks de nogal ingetogen accenten die als eerste de aandacht trekken. De exotische textuur, dat subtiel in het ontwerp wordt weerspiegeld, vergroot het gevoel van verfijning dat door deze moderne schoenen gegeven wordt.

Met zijn goed gedefinieerde chromatische details en scherpe lijnen, zijn de Lanvin hakken voor de lente/zomer 2013 een geweldige investering die elke modeliefhebber kan helpen om hun stijl nieuwe hoogtes te laten bereiken, zowel letterlijk als figuurlijk. Toch zijn niet alle nieuwe producten bedoeld om gedragen te worden door diegene die stijl belangrijker vinden dan comfort. Het is zelfs zo dat het label genoeg prachtige opties heeft voor de mensen die, wat betreft hun terloopse uiterlijk, deze twee willen mixen.

De nieuwe schoenen uit de Lanvin lente/zomer 2013 collectie bevatten genoeg spectaculaire sneakers, gedurfde ballerina’s met interessante elementen en een reeks aan sandalen met lage hakken voor de dagen waarin stijl en bruikbaarheid samen moeten gaan. De Lanvin collectie heeft voor iedereen wel iets. De collectie combineert simpliciteit met luxe en uit dit in een breed, spannend assortiment die modeliefhebbers kunnen gebruiken om uitblinken.

No more articles