Kylie Minogue poseert voor Sloggi

De Australische pop zangeres poseert in haar onderbroek voor het merk Sloggi. Kylie is te zien in de campagne foto’s voor de herfst/winter 2014. Op de foto’s is de blonde Kylie te zien in een slaapkamer met een erg relaxte sfeer.

Kylie draagt, zoals we al zeiden, verschillende onderbroeken gecombineerd met simpele truien of shirtjes. Het is zeker een andere kant van Kylie die we ooit gezien hebben. Kort geleden was ze namelijk nog te zien op de cover van Harper’s Bazaar AustraliĆ«. Ze schittert daar in een prachtige avondjurk naast haar zusje Dannii.

De 46 jarige zangeres is geboren in het plaatsje Melbourne, AustraliĆ«. Op 10 jarige leeftijd is Kylie helemaal weg van de liedjes uit Grease en trad regelmatig thuis op met haar zusje. Kylie is uiteindelijk opgegroeid als kindersterretje uit een bekende serie, je kan het een beetje vergelijken met Justin Timberlake of Britney Spears. In 1979 kreeg ze haar eerste rol in de serie The Sullivans. Maar haar carriere begint echt als ze een rol krijgt in de serie Neighbours. En dan eindelijk in 1988 verschijnt haar eerste album genaamd ‘Kylie’.

Je kan hieronder de foto’s bewonderen van de 46 jarige zangeres in haar ondergoed. Wij vinden dat ze er nog prima uitziet voor haar leeftijd, wat denk jij?

No more articles