Kylie Jenner op de cover van Cosmopolitan

De kleinste van het stel, Kylie Jenner, begint steeds meer in de spotlight te komen. Ze is uitgeroepen tot één van de meest succesvolle tieners van 2014. Kylie begint dit jaar helemaal in stijl, ze heeft namelijk onlangs een tepelpiercing laten zetten en ze is natuurlijk te zien op de nieuwste uitgave van de Cosmopolitan.

Het blad zal in februari 2015 uitkomen met de 17 jarige op de cover. In het interview dat ze met het magazine had verteld ze over het leven als een jonge realityster. Kylie groeide samen met haar zus Kendall op voor de camera’s. En wij kunnen begrijpen dat dat niet altijd een pretje is geweest. “When I was like 10, 11, 12, I had a really hard time with the media. During your adolescence, girls deal with their peers at school, then they go home and they don’t have to deal with it there. It was a lot more haters to deal with…especially since I was younger and my sisters were so beautiful and had it all together. I can have my moments and say that I don’t want this life anymore, but I wouldn’t trade it for the world. The good is definitely worth the bad”, aldus Kylie. Ze vertelt in het interview verder ook over de beruchte plastische chirurgie geruchten. Ze legt uit dat ze onderhand weet hoe ze zich moet opmaken en op welke manier haar gezicht mooi uitkomt. Kylie zegt dat ze daarnaast niks heeft tegen plastische chirurgie, maar dat ze er nu gewoon geen behoefte aan heeft.

Haar bekende duckface laat ze achterwegen tijdens deze shoot. Ze houdt haar lippen stijf op elkaar met een subtiele glimlach. Zoals altijd is er getoverd met Photoshop en dat kan je ook duidelijk zien. Bekijk hieronder de foto’s van Kylie.

 

No more articles