Kylie Jenner nieuwe Bellami Bella

De zeventien-jarige Kylie Jenner komt met een eigen haarextenion lijn! Het eerste bussiness avontuur van de jongste uit de Kardashian en Jenner clan zal waarschijnlijk een grote hit worden onder de beauty en hair freaks.

Kylie heeft deze lijn kunnen ontwerpen en samenstellen in samenwerking met hét Amerikaanse Bellami Hair Extentions. Dit bedrijf is zeer populair  onder de Amerikaanse meiden, maar zeker ook wereldwijd onder de beauty liefhebbers. Mensen die extentions dragen van dit label, weten maar al te goed hoe fijn haar ze verkopen.

De collectie van Kylie heet ”Kylie Hair Kouture” een is op 6 oktober uitgekomen. Het haar is alleen te koop via bellamihair.com. Kylie Hair Kouture bestaat uit extentions die gedip-dyed zijn in de kleuren zoals zij ze draagt. Kylie staat bekend om haar edgy beauty looks waar we allemaal jaloers op zijn. Haar haar, dat ze een tijdje geleden kort heeft laten knippen, is een groot onderdeel van haar looks. Na het korte kapsel heeft ze het haar  aan de onderkant van de hoofd geschoren en blauw laten verven. Heel edgy en funky. Typisch Kylie. Later werd ze gezien met lang haar. Mensen die er verstand van hadden, wisten het meteen: extentions. Waarschijnlijk was ze toen al bezig met Bellami. Wanneer er iemand reclame maakt voor Bellami, noemen ze diegene een Bellemai Bella. Kylie hoort daar nu ook bij, samen met andere bekenden beautyguru’s van Youtube en Instagram.

Zoals we allemaal weten, heeft Bellami de meest mooie en natuurlijke extentions, die betaalbaar zijn en lang meegaan. Er verschillende lengtes en gewichten van de extentions. Natuurlijk is er ook plenty aan keus om jouw haarkleur er tussen te vinden. Op hun site staan alle kleuren duidelijk en laten ze zien hoe het staat in echt haar. Ook laten ze vergelijkingen zien qua kleuren. Bezoek hun website, hun Instagram en Kylie’s Instagram voor meer info.

No more articles