Kylie Jenner voor Byrdie Fall Beauty Trends

De jongste van de Kardashian-Jenner clan, Kylie Jenner, heeft naar mate ze ouder en groter wordt, leert ze steeds meer over beauty en fashion. Zeker met haar zussen om d’r heen. Iedereen bij haar thuis zit in de beauty en fashion, dus zij mag dan niet achter blijven. Wat de beste beauty trick is die zij heeft meegekregen is om elke dag wat zonnenbrandcr√®me op je gezicht en je handen te smeren.

Jenner heeft voor dit platform een shoot gedaan waarbij ze verschillende make-up looks heeft uitgeprobeerd. De hele shoot is gedaan in de jaren ’60 vibe. Op haar Instagram account heeft ze altijd de perfecte selfies. Ze is op de hoogte van hoe ze het beste haar eigen selfies kan nemen. Je moet je mooiste punten in je gezicht accentueren. Dit door je je camera in de juist hoek te houden. Licht is hier ook echt een belangrijk onderdeel van. Het gaat om het effect. Vaak neemt ze een hele reeks van selfies en volgens haar zit er altijd wel minimaal eentje bij die goed is. Dus dames, ook zij ken de selfie struggle. Voor een keertje nam ze afstand van haar eigen camera en stond ze voor de lens van een fotograaf die de shoot schoot voor ’60s mod-inspired Byrdie.

Kylie Jenner heeft op deze jonge leeftijd al een inspirerende eigen stijl. Ze houdt van funky, edgy en ze houdt van wat risico. Ze liet zich in de handen nemen van haarstylist Christian Marc en makeup artiest Sage Maitri. Op de foto’s die zijn genomen heeft ”Kylizzle” verschillende makeup en haar looks. Zo zien we haar met een klassieke wing eyeliner in het licht blauw met heel veel individuele wimpers en zachte lipkleuren. En Kylie’s eigen haar werd verder met rust gelaten. Alleen wat salt spray en droogshampoo voor meer textuur. ¬† Ze heeft haar haar ook vast naar achter met een schuin vallende lok voor. In deze look heeft ze shinning eyes met een boel glitters erop. Ook hier zien we de zachte lipkleur terug. De looks zijn speels en toch heel draagbaar.

 

 

 

 

No more articles