kwaliteit overhemden

kwaliteit overhemden

Wanneer u dan toch in een of meerdere nieuwe overhemden gaat investeren, kunnen dit maar beter meteen kwaliteit overhemden zijn. Want hoewel andere overhemden misschien op het eerste gezicht een goede koop lijken, kunt u ze na korte tijd vaak al wegdoen. Kwaliteit overhemden daarentegen gaan jarenlang mee. Bovendien zien de meeste mensen zeker het verschil van een goede kwaliteit overhemd: aan de snit, de details en de mooie afwerking.

Kwaliteit overhemden: casual en zakelijk

Kwaliteit overhemden zijn zowel in de casual als zakelijke variant verkrijgbaar. Soms kunt u uw kwaliteitsoverhemd zelfs voor casual aangelegenheden en op de werkvloer dragen. Ook voor feestelijke aangelegenheden zijn overhemden van topkwaliteit prima te dragen door de goede afwerking en kleine details. Zo komt u altijd weer goed voor de dag en profiteert u tegelijkertijd van optimaal draagcomfort, op elke gelegenheid.

Kwaliteit overhemden zijn verkrijgbaar met korte en lange mouwen, zodat u in elk jaargetijde kunt genieten van het beste op het gebied van overhemden. Een kwaliteitsoverhemd draagt u in de zomer nonchalant op een bermuda of korte broek tijdens uw vrijetijdsbestedingen. Op werk kunt u een kwaliteit overhemd met korte mouwen prima combineren met een dunne broek zoals een chino van katoen of linnen. ’s winters maakt u gebruik van een lange mouwen kwaliteit overhemd op een dikkere broek en voorzien van een pullover of cardigan. In het voor- en najaar kunt u het overhemd zonder vest of trui dragen en gaat u naar werk, dan kunt u het eventueel stylen met een nette blazer.

Kwaliteitsoverhemden in alle soorten en maten

Omdat ieder lichaam anders is, kunt u bij het uitzoeken van uw kwaliteit overhemd kiezen voor verschillende pasvormen zoals regular en slim fit. Daarnaast staat de omvang van boord en taille aangegeven, zodat u van te voren weet welke maat u moet bestellen. Kwaliteit overhemden van prachtige stoffen waaronder natuurlijke stoffen als katoen en linnen, maar ook mooie materiaalmixen met een beetje meer rekbaarheid. Door deze samenstelling heeft het overhemd nog meer draagcomfort en blijft het langer mooi en kleurvast.

Doordat katoen en linnen natuurlijke stoffen zijn dragen de kwaliteit overhemden niet alleen heerlijk, maar nemen ze ook optimaal vocht op. U kunt de hoogwaardige kwaliteit van de stoffen merkbaar voelen en de stof ademt zeer goed. Bij de kwaliteitsoverhemden staat de samenstelling precies vermeld, maar ook na bestelling kunt u thuis op uw gemak passen en voelen hoe prettig de stof echt aanvoelt. Het kopen van een overhemd is namelijk niet zo simpel als het lijkt, want naast de maten van taille en boord kunt u er ook qua dessin of kleur weleens naast zitten. Daarom kunt u thuis op uw gemak alles nog eens bekijken voor u een keuze maakt.

Tal van keuzes in de details van uw overhemd

Ook qua boorden heeft u veel keuze bij kwaliteit overhemden. Van een hoge boord tot geen boord, met lange boordpunten en in verschillende hoeken kunt u alle kanten op. Vooral het hoge boord is een goed idee wanneer u niet altijd een das wilt dragen op uw kwaliteitsoverhemd. Zo kunt u uw kwaliteitsoverhemd ook naar werk prima zonder das aan. Hebt u een smal gezicht, dan kunt u bijvoorbeeld voor een wijd gesneden boord kiezen. Hierop draagt u dan uiteraard wel een das.

Voor de manchetten kiest u voor dubbele of enkele manchetten, met knoopjes of manchetknopen. Onder een pak is dubbel met manchetknopen het meest gebruikt, maar ook enkel zonder manchetknopen mag. Enkel met manchetknopen is sowieso geen optie. Gaat u naar werk dan kan een manchetknoop hinderen tijdens werk achter de computer en is dus een overhemd zonder manchetknopen aan te raden. Ook bij de punten van het manchet kunt u kiezen voor spits en afgerond.

Kwaliteit overhemden in elke kleur

Vooral de kleuren wit en lichtblauw zien we veel terug bij kwaliteitsoverhemden en is zeer populair voor het gebruik in combinatie met een pak. Een kwaliteit overhemd moet vooral rustig van kleur zijn, de bonte kleuren en prints doen het niet zo goed met name op de werkvloer. Denk aan wit, blauw, roze of grijs. Ook een rustig motiefje zoals een speelse ruit of een elegant streepje worden veel gedragen. Deze motieven zijn bij kwaliteit overhemden nooit geprint zodat ze bij opgerolde mouwen onderbroken worden, maar mooi meegeweven. Bij het gebruik in combinatie met een pak geldt bovendien: bij een effen pak kiest u voor een rustig motiefje, bij een gestreept pak het best voor een effen overhemd.

Voor een extra detail kunt u kiezen voor een mooi patroon, zoals een twill geweven overhemd met een diagonaal motief, een visgraatmotief of een spikkeltjespatroon waarbij een witte draad meegeweven wordt. Vooral twill geeft een luxere uitstraling dankzij het motief en een glanzend uiterlijk. Als knopen kunt u kiezen voor paarlemoer voor een extra touch.

Waar op letten bij de aanschaf van een kwaliteit overhemd

Een kwaliteitsoverhemd moet bovenal comfortabel zijn, want anders voelt u het de hele dag zitten. Het overhemd moet niet te kort zijn zodat het uw broek niet uit schiet en het boord moet uw nek goed omsluiten, maar vooral niet te strak. Om dit te controleren kunt u een vinger tussen uw boord stoppen: dit moet met gemak kunnen. Door voor een hemd met een ronde onderkant te kiezen zit er bovendien niet teveel stof in uw broek opgepropt. De manchetten vallen precies op het polsgewricht waardoor er een randje onder uw colbert uitsteekt. Met te korte mouwen staat het alsof u een gekrompen hemd draagt, ook al zit de rest nog zo goed.

Oversized is geen gezicht waar het een kwaliteitsoverhemd betreft, bovendien past een ruim overhemd niet netjes bij een colbert. Het getailleerde slim fit of een regular fit is de beste keuze. Hoewel voor de vollere heren met een buikje een slim fit niet zo’n goede keuze is vanwege de knopen die open kunnen gaan staan. Het meeste comfort ervaart u bij een overhemd van katoen of linnen. Er zijn verschillende soorten katoen en linnen, bij kwaliteit overhemden wordt materiaal van een goede kwaliteit gebruikt. Voor gemakkelijke strijken is er de variant easy iron met een vleugje polyester.

Kwaliteit overhemden bij dit jaar

dit jaar heeft een ruime collectie van kwaliteit overhemden. Het merk is voorzien van logo in de vorm van een klavertje drie, het vierde blaadje van het klavertje staat voor geluk en wordt gevormd door de kleding zelf. Daarnaast is de kleding geschikt voor mannen van alle culturen, zoals de merknaam dit jaar oftewel mannen van alle naties al weerspiegelt.

De kwaliteitsoverhemden van dit jaar zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u een optimaal draagcomfort. De overhemden zijn met zorg ontworpen voor mannen die graag serieus genomen worden. Met een elegant design kunt u de overhemden met een pak of boven een nette broek dragen, zowel naar het werk als in uw vrije tijd. Ons ruime assortiment biedt naast klassieke en mooi gesneden kwaliteit herenoverhemden ook overhemden met een extra detail zoals een mooie kraag of aparte knoopjes. Met een kwaliteitsoverhemd van dit jaar koopt u een veelzijdig kledingstuk dat jarenlang gedragen kan worden.

No more articles