Krijgt Kourtney Kardashian een meisje?

Kourtney Kardashian is al een tijdje in verwachting van haar derde kindje, er gaan geruchten rond dat het deze keer weer een meisje wordt.

Kourtney Kardashian, de 33 jarige mama van Mason en Penelope, is al een tijdje zwanger van haar derde kindje. Dat is geen geheim meer. Jammer genoeg weten we nog niet of het een meisje of jongen gaat worden. Toch is er gister een gerucht naar buiten gekomen dat ze misschien haar tweede meisje krijgt. Een goede vriend van het stel vertelde dat het een meisje wordt.

Omdat Kourtney zelf natuurlijk is opgegroeid met twee andere zussen droomde ze er altijd van om haar tweejarig dochtertje Penelope ook een zusje te geven. Scott heeft het nogal zwaar met alle zwangerschappen van Kourtney. Toen hij hoorde dat ze zwanger was van de derde kreeg hij zowat een hartverzakking. Kourtney vertelde toen blij dat ze graag een stuk of vijf kinderen zou willen.

In de teaser van de opkomende serie ‘Kourtney and Khloe take the Hamptons’ is te zien dat ze in die aflevering erachter komt of het daadwerkelijk een meisje wordt. We zullen dus toch nog even moeten wachten totdat ze het zelf bevestigd.

Sterkte Scott, met drie vrouwen in huis!

 

No more articles