Kourtney Kardashian voor Fit Pregnancy

De zwangere Kourtney Kardashian staat deze maand op de cover van het Amerikaanse blad Fit Pregnany. Het ziet er naar uit dat Kourtney en Scott een extra speciaal cadeautje gaan krijgen tijdens de feestdagen. In het interview voor Fit Pregnany vertelt ze over diverse zaken wat zwangerschap betreft.

Met baby nummer 3 onderweg, staat Kourtney met haar flawless zwangere lichaam op de voorkant van het blad, speciaal voor zwangere vrouwen. Dat ze rolmodel is, wisten we al, maar dat ze nu zoveel doet met baby nummer 3 is toch wel mooi om te zien, aangezien ook zij een Kardashian.┬áMet ervaring van 2 vorige baby’s weet ze wat te doen bij zwangerschap kwaaltjes. Bij haar zoontje Mason was ze uitgerekend op 24 december, de avond dat de Kardashian-Jenner clan Christmas Eve vieren. Kris Jenner zei dat ze niet wilde dat Kourtney zou bevallen op het feest waar ze zo lang voor gepland had. Gelukkig werd Mason 10 dagen eerder geboren. Net zoals toen, zegt Kourtney ook dit wel te zien wat er gaat gebeuren. Scott en Kourtney verwachten hun derde ”bundle of joy” volgende maand! De tijd gaat zo ontzettend snel…

Ook al weet ze nog niet hoe ze het allemaal gaat doen met drie kinderen in huis, ze is ervan overtuigt en ze heel zelfverzekerd over het vinden van een manier hiervoor. Daar komt bij dat ze het opvoeden vaak alleen doet, aangezien Scott wel van een feetje houdt en te ver kan gaan. Ze neemt, net zoals de vorige keren, twee of drie maanden vrij. In deze maanden neemt ze complete rust voor zichzelf en spendeert ze tijd met haar kinderen. Niemand mag haar dan storen of haar spreken over iets dat met werk te maken heeft.

Over het algemeen vind ze het leuk en fijn om zwanger te zijn, maar het heeft natuurlijk ook z’n nadelen. Ze is helemaal uit haar ritme wat voeding betreft. Vaak word ze er flauwtjes van en kan ze niet veel meer eten dan droge dingen zoals brood en crackers. Dit gaat wel weer over na de eerste drie maanden, maar het is toch elke weer een ding om mee om te gaan. Ondanks dit voelt ze zich comfortabel en zelfverzekerd over hoe ze eruit ziet tijdens haar zwangerschap. Een voorbeeld voor zwangere vrouwen, zeggen wij!

 

 

No more articles