Knuckle rings a.k.a knokkelringen

Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar ze hebben nooit hun echte officiële doorbraak gemaakt. Voor zoiets kan dat ook niet echt. Toch willen wij ze even voor het licht brengen.

De knuckle ring zijn in Amerika één grote hype. Iedereen draagt ze daar. Ze zullen daar ook ongelofelijk veel varianten kennen op de knuckle rings. Voor iedereen zijn er ontwerpen die bevallen. Ze zijn er in het goud, zilver, koper en brons. Er zijn oneindig veel keuzes. In Nederland zijn er ook al een tijdje. Alleen hier is het nog niet echt een hype. Mensen dragen het wel, maar eigenlijk maar heel weinig.

Je kan deze kleine ringetjes in verschillende kleding zaken vinden, zoals H&M, ZARA, VERO MODA. Ook bij de gewone accessoires winkels als Accessorize, Claires, Six, I am. Je kan ze natuurlijk kopen, maar er zijn ook genoef DIY’s te vinden.

Het enige wat je nodig hebt voor de DIY is koperdraad, een tang met een ronde kop en iets ronds, zoals een mascara of make-upkwast. Afhankelijk van de dikte van jouw vinger, kan je de dikte van het ronde artikel pakken. Wat je moet doen, is een vormpje maken, een beetje dragen en pielen, vervolgens om het ronde ding draaien en that’s it. Kijk nu of ‘ie om de gewenste vinger past. Zo ja, helemaal mooi. Zo nee, maak een iets groter of iets kleiner. Zo gepiept. Staat super leuk en ook nog eens fahsionable American! Op Youtube kan je verschillende DIY’s vinden.

 

 

 

No more articles