kleuren combineren kleding mannen

kleuren combineren kleding mannen

Langzamerhand gaan we richting de lente en u vindt het onderhand wel eens tijd voor een verfrissing in uw kledingkast. De donkere en klassieke kleuren doen, op zichzelf, soms wat somber aan en mogen weer eens aangevuld worden met moderne en stijlvolle items. Chique en gedistingeerde kledingstukken bevatten regelmatig het nadeel gekoppeld te worden aan hoge en vrij onbetaalbare prijzen; bij dit jaar hebben wij dit ongemakje al voor u opgelost. Onze collectie van hoogwaardige kwaliteit kent, naast zijn perfecte pasvorm, betaalbare prijzen waardoor u regelmatig weer iets nieuws aan uw garderobe toe kunt voegen. De artikelen uit ons assortiment zijn geheel naar de laatste trends zodat u ook dit jaar weer in zomerse of juist klassieke kleuren de straten kunt betreden. Een donkerblauwe trui met beige schouderstukken, een koraalrode broek of een klassieke doorgestikte jas; gegarandeerd kunnen wij ook u voorzien van een stijlvolle en modieuze outfit. Plus, hoe kunt u nu van uzelf een waar modestatement maken?

In het nieuwe jaar van 2016 draait het in de modewereld om het spelen met contrasten. De hoofdrollen gaat uit naar de donkere en klassieke tinten; veelal geïnspireerd op het kleurenpalet van het bos. Donkergroen, bordeauxrood, bruin, van licht tot chocolade, donkerblauw en grijs, eveneens van licht tot antraciet, vormen veelal de basis omtrent deze trend. De contrasterende elementen bevinden zich in geraffineerde en verfijnde detailafwerkingen, zich uitende in de juist zomerse en fellere kleuren. Een bordeauxrode trui met lichtblauwe elleboogstukken of een antracieten jas met een koraalrode kraag zijn typische voorbeelden van het modebeeld van nu. Onze collectie van dit jaar biedt een groot en modieus aanbod aan verscheidene artikelen en zijn middels de laatste trends vervaardigd. Welke kleuren en combinaties het beste voor u zullen werken, daarover vertellen we graag meer.

 

De kleurenschijf telt ontzettend veel tinten en accenten. Los van elkaar kunt u wel of niet van de betreffende kleuren houden, maar samengevoegd kunnen verscheidene combinaties elkaar zowel op- als neerhalen. Wanneer vormt het een stijlvol en harmonieus geheel? Welke combinaties zijn er mogelijk? Kiest u voor neutrale en aardse kleuren, dan blijft de kans op een chaotisch en opzichtig geheel zeer klein; deze tinten vragen van nature al minder de aandacht. De kans dat u het snel wat saai kunt maken, de kleuren zijn immers vrij rustig, is daarentegen wel wat groter. Mag het voor u best wat opvallen, denkt u dan eens aan de zomerse en fellere kleuren samengebracht met een aardse tint. Deze combinatie van ‘aandacht’ en ‘rust’ zorgt voor een harmonieus en stijlvol geheel. Als laatste rest de gewaagde samenwerking tussen twee felle kleuren. Gewaagd? Welzeker. Beide kleuren vragen sterk om de volle attentie en het creëren van een zeker rustpunt wordt zodoende een stuk minder eenvoudig. Welke combinaties u het beste kunt samenbrengen, gebaseerd om de totale kleurenschijf, dat leggen we u hieronder graag even uit.

De dag begint en u besluit voor twee neutrale en klassieke kleuren te kiezen. Dat is een goede optie, maar op welke manier en wanneer komen deze kleuren het beste tot hun recht? Kiest u voor twee donkere kleuren, zoals antraciet op een donkerblauwe broek, dan kan het vrij snel een donker en weinig verrassend geheel worden. Combineert u deze twee kleuren met een lichtblauw overhemd, dan wordt het ineens wat frisser en meer contrasterend. Kiest u voor twee lichte kleuren, dan moet u oppassen dat het niet snel te flets wordt. Een lichtgrijze trui op een zandkleurige chino is een chique combinatie, maar wordt wat sprekender wanneer u dit samenbrengt met een donkerblauw of bordeauxrood overhemd. Het contrast maakt het wat verrassender en meer eigentijds. Vrijwel alle genoemde klassieke tinten, zoals donkergroen en bordeauxrood, kunt u mooi met elkaar combineren, maar kunnen soms ouderwets overkomen. Een bruine trui op een bordeauxrode broek of groen in combinatie met camel halen elkaar neer; deze kleuren werken niet mooi samen en ‘vloeken’ bij elkaar. Daarentegen kunt u een donkerbruine trui uitstekend met een babyblauwe broek combineren en de donkergroene trui samenbrengen met een zandkleurige chino. Bewaart u het contrast tussen licht en donker bij de klassieke tinten, dan houdt u het excentrieker en wordt de outfit meer van deze tijd. Bij dit jaar bieden wij een grote diversiteit aan klassieke en neutrale kleuren waarmee u deze stijl modieus voort kunt zetten.

Mag de outfit voor u wel een wat speelse uitstraling hebben, combineert u de klassieke kleuren dan eens met de zomerse en frisse pasteltinten. De samenstelling van rust en aandacht zorgt voor een zekere harmonie en geeft een moderne uitstraling door de felle kleuren. U kunt kiezen voor een donkere onderkant; een donkerblauwe broek staat gedistingeerd met lichtroze, wit en lichtblauw. Koraalrood kan eventueel ook, maar is ietsjes ‘zwaarder’. Ook een lichte kleur broek kan mooi staan bij de felle kleuren. Een lichte zandkleurige of witte broek kunt u met vrijwel elke felle kleur combineren. Een babyblauwe broek staat frisser bij koraalrood dan het donkerblauw en werkt eveneens goed samen met wit en lichtroze. Kiest u voor een lichtgrijze broek, dan valt deze, contrasterend bekeken, mooi samen met roodtinten; van bordeaux, felrood, koraal tot aan beginnend oranje. Moment dat u gaat kiezen voor twee opvallende kleuren, moet u oppassen dat het niet een te opzichtig geheel gaat worden. Doordat de kleuren beide aandacht vragen, kan het nogal snel een chaotisch geheel worden omdat er een rustig focuspunt ontbreekt; een taak die de klassieke kleuren vaak op zich nemen. Maar, onmogelijk is het niet; geel of oranje kunt u namelijk wel degelijk mooi combineren met een blauwe kleur. Bekijkt u ons aanbod van dit jaar eens om te ontdekken welke zomerse kleuren uw kledingkast perfect aan kunnen vullen.

 

Welke tinten het beste bij u zullen passen, hangt af van uw haar- en huidskleur; deze hebben namelijk invloed op het kleurpalet. Als u wilt weten welke kleuren het beste voor u zullen werken, om zodoende perfecte outfits voor uzelf te vinden, raden wij u aan de online advieswijzer rond ‘seizoenstypen’ te raadplegen. Op basis van uw uiterlijke kenmerken krijgt u een inzicht welke kleuren vooral wel en niet in uw voordeel werken; sommige tinten zouden u ongewenst flets kunnen maken. Weet u zodoende welke kleuren goed voor u zullen werken, des te beter u nieuwe potentiële outfits uit onze collectie voor uzelf kunt selecteren. Zijn de contrasterende kleuren nog niet van te voren in het kledingstuk verwerkt, dan kunt u deze uiteraard ook zelf toevoegen. Met behulp van accessoires, zoals een felle stropdas of een sjaaltje met een print, kunt u zelf kleuraccenten toevoegen om uw outfit geheel volgens de laatste trend te laten gelden. Een felrode sjaal in combinatie met een donkerblauwe trui en een wit overhemd, zorgt niet alleen voor een verrassende doch gedistingeerde uitstraling; door de contrasterende rode kleur is het meteen echt van deze tijd. Zijn de frisse en geraffineerde detailafwerkingen niet meteen aanwezig, creëert u deze dan met verscheidene en eigentijdse accessoires.

Door uw drukbezette schema heeft u er vast niet alle tijd voor om ook nog eens te achterhalen wat de laatste mode is en waar u dit allemaal vinden kan. Om u daarbij te helpen, hebben wij het voor u gemakkelijk gemaakt. Onze collectie van dit jaar is volledig voorzien van moderne, frisse en zomerse pasteltinten tegenover onze donkere en klassieke kleuren; zo is er altijd iets passends voor u te vinden voor een chique, stoere en of gedistingeerde look. U hoeft uw huis niet te verlaten om een moderne outfit te bemachtigen; via onze online webshop kunt u in alle rust onze artikelen bekijken. Geen hoge kosten voor een parkeergarage, geen kapers op de kust en luxueuze items voor betaalbare prijzen. Voor u een stijlvolle en nieuwe outfit, voor ons een graag geleverde service. We zien u graag terug in onze webshop.

No more articles