Kleine maten pumps

Heb jij een kleine maat schoenen en heb jij altijd maar weer problemen met het vinden van pumps die goed zitten? Wees dan niet getreurd, je bent niet de enige vrouw met dit probleem! Een schoenmaat hebben die buiten de standaard maten valt is erg onhandig. Het kan een hoop frustraties oproepen, maar het heeft ook zijn voordelen. Nu hoor ik je denken, wat voor voordelen dan? Neem als voorbeeld eens de opruiming. Wanneer jij in de opruiming op zoek bent naar een pump in een standaard schoenmaat kan je het vaak wel schudden. Wanneer jij daarentegen een uitzonderlijk kleine voet hebt, heb je vaak nog wel een kansje iets in de opruiming tegen te komen. Simpelweg omdat minder mensen deze maat schoenen passen en ze dus vaker achterblijven. Ideaal toch?

Ga voor een pump met een lekkere hoge hak. Hoe hoger de hak, hoe langer en hoe dunner jou benen lijken. En welke vrouw wil dat nou niet? Check wel altijd voordat je de hakken koopt of je er wel goed op kan lopen. Het zou zonde zijn wanneer jij veel geld uitgeeft aan een paar nieuwe hakken en er vervolgens achter komt dat je de hakken helemaal niet past. Om dat te voorkomen kan je er beter in de winkel zelf alvast een stukje op lopen. Zo kan je kijken hoe ze zitten en of je er geen pijnlijke voeten van krijgt.

Deze pump heeft een hele makkelijke neutrale kleur. Hierdoor kan je de pump gemakkelijk bij jou outfit combineren zonder bang te hoeven zijn voor vloekende kleuren. De pumps zijn ook uitermate geschikt voor gelegenheden als bijvoorbeeld een gala. Een mooie gala jurk erboven en jij ziet er zeker weten chique uit.

Ook deze pumps zijn een echte must have! De bloemenprint staat erg lief en schattig.

Leuk en erg elegant!

Deze pumps mogen zeker niet aan jou schoenen collectie ontbreken.

Een echte must have! De kleur staat ontzettend sexy!

weheartit.com

 

 

 

No more articles