Kleindochter Audrey Hepburn tekent modellencontract

Audrey Hepburn kennen we natuurlijk wel van de beroemde film Breakfast at Tiffany’s. Haar kleindochter, Emma Ferrer, heeft kort geleden een modellencontract getekend. En het is overigens niet het eerste kind of kleinkind dat een modellen carrière begint. Kijk maar eens aan Kendall Jenner die op weg is naar de top. Ook Patrick Schwarzenegger, zoon van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver, is een model.

En nu is dus deze celeb erfgename aan de beurt. Emma is op dit moment 20 en woont in Florence waar ze nu een kunstopleiding volgt. Ze is van plan om begin volgend jaar naar New York te verhuizen, omdat ze daar meer kansen krijgt. Ze is wel van plan om daar gewoon haar studie verder af te maken. Emma heeft haar oma nooit ontmoet. Dat komt omdat Emma twee jaar na de sterfte van haar oma geboren werd. Emma heeft nu dus een deal gesloten bij Storm Model Management. Augustus dit jaar stond ze voor het eerst voor de lens als model vanwege een shoot voor Harper’s Bazaar. Michael Avedon, de zoon van de zeer beroemde modefotograaf Richard Avedon, schoot de plaatjes.

Wij zijn benieuwd of we binnenkort meer van Emma Ferrer zullen horen. We hebben hieronder in ieder geval de foto’s van haar fotoshoot voor Harper’s Bazaar.

No more articles