kledingwinkel online shop

Online shoppen naar herenkleding

Winkelen kan anno 2016 op veel manieren. Tuurlijk – u kunt de stad of het dorp verkennen en van het fenomeen shoppen een écht dagje uit maken. Maar vandaag de dag heeft óf neemt niet iedereen hier meer tijd voor. Het aantal winkelaars dat daadwerkelijk op zoek gaat naar nieuwe truien, shirts, broeken of schoenen in een fysieke zaak, neemt af. Dat komt onder meer door de toename van het aantal online klanten. Hierbij bestel je eenvoudig alle kleding die u nodig hebt, maar doe je dit gewon van achter uw eigen computer, tablet of zelfs smartphone. Men Of All Nations heeft als kledingmerk ingespeeld op deze behoefte en staat zodoende bekend als een vooruitstrevende winkel waar u verschillende kledingstijl tegenover aantrekkelijke prijzen kunt bestellen.

Vrijheid van winkelen
De Nederlandse consument lijkt zich steeds meer te oriënteren op de online markt – ook wanneer het gaat over het aanschaffen van kleding. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze vrijheid van winkelen vaak wordt genoemd als dé reden om online kopen te verkiezen boven een dagje winkelen. Sterker nog – naar verluidt koopt tachtig procent van de mensen tegenwoordig online, waarbij het aantal transacties vooralsnog sterk variëren.

De voordelen
De voordelen van online winkelen zijn dan ook volop aanwezig en erg uiteenlopend. Zo hoeven klanten geen rekening meer te houden met opening- en sluitingstijden van daadwerkelijke winkels: het is bij veel zaken altijd mogelijk om iets te bestellen. Vaak heeft u uw aankoop nog binnen 24 uur in huis – zelfs in het weekend.

Het einde van afhankelijkheid van opening- en sluitingstijden is slechts één voordeel van online shoppen. Een ander, mogelijk voordeel wordt gevormd door de gunstige prijzen. Inderdaad – online is in veel gevallen goedkopen dan broeken, truien en shirts kopen in een fysieke winkel. Veelal wordt dit aantrekkelijke prijsverschil gevormd door het feit dat deze online zaken niet te maken hebben met dure huurkosten en kosten voor het personeel: uw bestelling wordt simpelweg verstuurd vanuit een magazijn en is op die manier bijzonder snel bij u.

Nog een voordeel van online shoppen zit ‘m in de nadelen van de traditionele variant van winkelen. Uit onderzoeken is naar voren gekomen dat men zich, naast de beperkte opening- en sluitingstijden, ook ergert aan opdringerig gedrag van verkopers. Vanzelfsprekend komt dit niet voor wanneer u online uw aankopen doet.

Zijn er ook nadelen?
Nadelen aan online winkelen zijn er eigenlijk maar weinig, hoewel klanten wél aangeven wat ze beschouwen als de mindere factoren van het doen van digitale aankopen. Daaronder valt bijvoorbeeld een bepaalde onzekerheid: potentiële consumenten zijn vaak bang dat aankopen niet aankomen of dat de betaling niet helemaal veilig verloopt. Desondanks worden deze factoren langzaam maar zeker weggewerkt: de online betaalomgeving wordt continue veiliger en de verzending én het ontvangen van een bestelling verloopt steeds sneller en nauwkeuriger. Zoals gezegd ontvangt u niet zelden uw bestelling al binnen 24 uur.

Veranderingen
Al met al is de stijging van het percentage online winkelaars een verandering van de laatste jaren waarbij het einde voorlopig nog niet in zicht is. Zo werd er enkele jaren geleden nog nauwelijks online besteld en gingen mensen véél meer naar fysieke winkels voor hun kledingaankopen. Vandaag de dag is Nederland wereldwijd bekend als een van de landen waar het meeste online aankopen wordt gedaan. Dit is te zien aan het percentage online kopers, maar ook aan het aantal webwinkels dat wordt opgericht.

Online kleding komen
Bent u al een online winkelaar óf overweegt u om online aankopen te doen? Dan ligt er een wereld aan digitale kledingzaken voor u open. Men Of All Nations is hier een goed voorbeeld van. Wij staan bekend om onze brede diversiteit qua aanbod, maar ook om ons vermogen om precies aan te geven wélke kledingstijl bij u past en welke accessoires aansluiten op uw interesses.

Wat staat mij het beste?
Ter illustratie: veel online winkels hebben een breder assortiment dan gewone winkels. Van geruite overhemden tot wollen trui en vesten en nette schoenen voor specifieke gelegenheden: in de online winkels vindt u voor ieder wat wils. Een groot voordeel daarbij is de aanwezigheid van een zogenaamd filtersysteem. Hiermee kunnen klanten as u eenvoudig aangeven wat de persoonlijke smaak is en naar welke kleuren, modellen, types en andere elementen u als potentiële koper op zoek naar bent. Zodoende is het online véél makkelijker om precies dat vest of die broek uit te kiezen waar u op zoek naar was. Sneller en efficiënter!

Combinaties
Daarnaast bestaat er online de mogelijkheid tot het maken van uw eigen kledingcombinaties. In een fysieke zaak is het vaak lastig om een bijpassende set kleding te vinden. Het aanwezige personeel kan u hier wellicht bij helpen, maar vaak is de smaak van een verkoper of verkoopster toch ook niet helemaal uw persoonlijke smaak. Online kunt u, aan de hand van de eerder genoemde filtersystemen, naar hartenlust combineren. Dit komt vaak door de bewegingsvrijheid die je alléén vindt in een webshop. Ter illustratie: heeft u uw oog laten vallen op een rood-zwart geruite trui en zoekt u hier nog een broek bij? Dan krijgt u automatisch een selectie aan broeken te zien waarbij er vast een exemplaar zit dat u bevat.

Seizoenen en gelegenheden
De voordelen van online shoppen worden mogelijk nóg duidelijker tijdens de diverse seizoenen en gelegenheden. Tijdens de warme zomermaanden verandert het aanbod namelijk naar een zomerse selectie kleding, inclusief korte broeken, shirts, hemden, zonnebrillen en méér. Tóch warmere kleding nodig? Dan is het via overzichtelijke navigatie altijd mogelijk om binnen de webshop te switchen naar de collectie die voor de wintermaanden is bedoeld. Hetzelfde geldt voor gelegenheden: rond de feestdagen is het slechts kort zoeken naar het aanbod smokings en (foute) kersttruien. Al met al zijn dit nóg meer voordelen van het online winkelen!

Trends in het algemeen
Ten slotte is het online eenvoudig om de laatste trends op het gebied van herenmode te ontdekken. Via de digitale weg krijgt u namelijk de laatste adviezen op modegebied direct te zien op het scherm van uw computer, tablet of smartphone. Daarbij bent u niet alleen weinig tijd kwijt aan winkelen, maar garandeert u uzelf ook nog eens van een moderne, up-to-date look die past bij de progressieve man.

De trends van 2016
Modetrends staan vanzelfsprekend bekend om hun vermogen binnen de kortste keren te veranderen, vaak gebaseerd op de nieuwste presentaties tijdens bijvoorbeeld diverse internationale modeweken zoals die in New York City. Voor de winter van 2016 zijn deze kledingstukken reeds gepresenteerd. Hieruit blijkt dat mannen het in ieder geval niet koud hoeven te hebben tijdens de soms barre, Nederlandse winters: warme jassen zijn helemaal hip. Daaronder verstaan we jassen met een ecobontkraag (niet schadelijk voor dieren), maar ook korte leren jacks die optimaal beschermen tegen de kou. Daarnaast is het momenteel populair om als moderne man zijnde kleding met elkaar te combineren. Niet zelden ziet u heren die meerdere vesten over elkaar draaien en op creatieve en speelse wijze invulling geven aan dit combinatiefenomeen.

Voor de aankomende zomer zijn de laatste trends óók al gepresenteerd: wie vooruit wil lopen op de rest doet er goed aan om nu alvast de online webshops te verkennen, op zoek naar de laatste zomermode. Populair zijn bijvoorbeeld broeken met een elastische band, waarbij het de bedoeling is dat deze laag worden gedragen. Gedempte tinten voeren de boventoon: vooral grijs- en blauwtinten gaan het volgens de kenners deze zomer érg goed doen. Daarnaast wordt contract naar verwachting érg populair: niet langer is het not done om sportschoenen te combineren met een net shirt, of andersom.

Waar u ook op zoek naar bent: u vindt het online. Alleen online combineert u eindeloos zónder daar veel tijd aan kwijt te zijn. Daarnaast is het daadwerkelijke bestellen van kleding ook erg eenvoudig en bovendien veilig. Zoek in verschillende webshops naar de winter- én zomermode van uw keuze en ga op simpele wijze mee met de laatste trends op het gebied van kleding voor heren.

Online kleding kopen
Op zoek naar een gewatteerde trui? Een lang vest voor een speciale gelegenheid? Of heeft u behoefte aan enkele zomerse accessoires vanwege een geplande trip naar het buitenland? Wat u ook nodig heeft: u vindt de laatste mode voor heren gewóón online. Tip: Verken eens de website van Men Of All Nations. Dit is hét online merk voor de trendy man en een garantie voor het zéér snel en eenvoudig zoeken naar de meest moderne kledingstukken. Méér weten? Verken dan direct de webshop van Men Of All Nations!

 

No more articles