kledingstijl heren

Iedere man heeft of kan een kledingstijl hebben die zijn persoonlijkheid goed weergeeft of weet te typeren. Dat is meteen wat kledingstijlen zo verrassend maakt; ze kennen geen regels, geen wetten en zijn naar alle vrijheid in te vullen. U kunt zelfs een eigen stijl creëren en van uzelf een waar modestatement maken. Maar, waar begint u nu eigenlijk? Met losse items? Complete outfits? Misschien accessoires? Bij het begin beginnen is wellicht makkelijker gezegd dan gedaan, maar met het grootse aanbod van dit jaar is dat een stuk eenvoudiger. Chino’s in verschillende tinten, truien en sweaters in zowel klassieke als zomerse kleuren en overhemden met moderne en stijlvolle prints. Ons assortiment bestaat uit artikelen van hoge kwaliteit met een uitstekende pasvorm voor een betaalbare prijs; daar wordt het winkelen ineens een stukje leuker van.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog niet precies weet welke stijl het beste bij u past. Dat hoeft niet per se negatief te zijn; het kan immers nieuwe deuren voor u openen op kledinggebied. Wij hebben een groot aanbod waardoor er gegarandeerd iets voor u te vinden is. Om een inzicht te geven in verscheidene stijlen, zullen wij er een aantal beschrijven en kunt u mogelijk ontdekken wat vooral wel en wat minder bij u past.

 

Bent u avontuurlijk ingesteld en mag de stijl wel robuust zijn? Vermoedelijk vormen onze donkere en klassieke kleuren een perfecte optie voor u. Bij dit jaar hebben wij stoere en wollige truien die tijdens de wintermaanden niet alleen een behaaglijke warmte geven, ze hebben ook, door hun behoorlijk grove textuur, een krachtige uitstraling. Bij de avontuurlijke stijl hoeft het niet ‘perfect glad’; juist het wat ruwe en speelse maakt het tot een echte stoere mannenlook. Het bos is dé inspiratiebron voor deze stijlvorm en de bijpassende kleuren zijn hier dan ook sterk op gebaseerd. Donkergroen van de bosschage, het donkerrood van de bladeren en het bruin van de bomen zijn dé kleuren die volledig aansluiten bij deze avontuurlijke verschijningsvorm. Niet alleen met de kleuren uit het bos, maar ook met donkerblauw en grijstinten kunt u de stoere en robuuste stijl goed uitdrukken. Het is vooral belangrijk om voor grove stoffen te kiezen om deze stijl zo krachtig mogelijk uit te drukken. Combineert u deze truien of vesten met een zandkleurige of ander klassiek getinte chino, dan heeft u de avontuurlijke stijlmissie bij deze voltooid.

Houdt u wat meer van chic en gedistingeerd? Loopt u er graag goedgekleed bij? Dan is er bij dit jaar zeer zeker iets voor u te vinden. Qua kleur kunt u zowel uit de donkere klassieke als de zomerse pasteltinten kiezen. Bij een gedistingeerde stijl mag u opvallen zonder de aandacht, bewust, te veel op uzelf af te roepen. Wat we hiermee precies bedoelen, dat leggen we u graag uit. Kiest u namelijk voor aandacht vragende kleding, zoals drukke prints, dan legt u daar groots de focus op; dit is niet op iedere gelegenheid even gepast. Dat wil niet zeggen dat u er saai en onopvallend bij zou moeten lopen; integendeel. Hiermee opent immers de gedistingeerde stijl haar deur. U zou bijvoorbeeld voor een chique zandkleurige trui op een donkerblauwe broek kunnen kiezen; door de contrasterende kleuren valt u op, maar wel op een zeer fatsoenlijke manier. Uiteraard kunt u ook voor een donkere bovenkant kiezen, zoals een donkerrode trui op een lichtgrijze broek; het is maar net wat u het meest ligt. Misschien mag het voor u wat minder contrasterend; met een donkergroene trui op een donkerblauwe broek bent u alsnog een zeer stijlvolle en chique verschijning. De donkere en klassieke kleuren kennen een lichtere en frisse tegenpool: de pasteltinten. Tijdens de warmere seizoenen draagt u misschien wat liever de bijpassende zomertinten. Denkt u eens aan een lichtblauwe trui op een koraalrode broek. Doordat de kleuren beide vrij licht zijn, is het minder contrasterend dan met een donkere tint, maar geven, door hun opvallend kleurverschil, alsnog een speelse en frisse uitstraling zonder dat u te veel de nadruk op uzelf legt. Eenvoud en ‘beschaving’ zijn de sleutelwoorden voor de chique en gedistingeerde look.

Mag het voor u wel wat speelser en vrijblijvender dan het wat strakke gedistingeerde? Ook voor dit type man hebben wij bij dit jaar een groot aanbod aan diverse moderne en stijlvolle artikelen die tevens geheel aansluiten bij de laatste trends. Bij deze stijl mag het allemaal wat ‘losser’; niet in de zin van ruim zittende kleding, maar die minder gebonden is aan kledingregels die bijvoorbeeld wel gelden voor bepaalde gelegenheden. Het speelse en vrijblijvende kent eigenlijk twee richtingen. U kunt, als speels element, kiezen voor een bepaalde print; deze kan namelijk van invloed zijn hoe u naar uzelf of naar een bepaald persoon kijkt. Prints kunnen zeer verscheidene karakters en uitwerkingen hebben die van druk en chaotisch tot rustig en klassiek gaan, zich uitende in diverse kleuren en stoffen. Ruitjes en streepjes behoren tot de tijdloze categorie en zijn al sinds jaar en dag de grote favorieten bij veel verschillende type mannen. Hoe groter het blokje of de streep, des te meer deze op zal vallen; ook hier is het aan u te ondervinden wat het meest bij u past. Onze geblokte overhemden zijn in een grootse verscheidenheid aanwezig en in diverse kleuren zodat er voor u altijd een geschikte optie tussen zit. Wat gewaagder zijn gebloemde prints: dit is meestal een kwestie ‘u houdt er wel of niet van’, maar zijn ook zeer zeker stijlvol te combineren met andere artikelen van dit jaar. Denkt u hierbij eens aan een trui waarvan de kleur ook terug te vinden is in de print; zo maakt u het minder aanwezig, maar geeft u wel aan dat u oog heeft voor detail. Bent u niet bepaald van de overhemden? Wellicht zijn onze shirts en polo’s dan meer iets voor u; van casual streepjespolo’s tot shirts met teksten. Tijdens het herfst- en winterseizoen zijn deze vermoedelijk te koud. Om toch van deze aanwinsten te kunnen genieten, kunt u deze combineren met een moderne en strakke blazer. De prints, ook als u een overhemd draagt, blijven hierdoor nog steeds goed zichtbaar zonder dat u onbehaaglijke kou hoeft te lijden. Deze vrijblijvende stijl, gecombineerd met onze bijpassende broeken, geeft u ook dit seizoen (en jaar) weer de frisse uitstraling van een modebewuste man van de moderne tijd.

 

Wilt u eens iets anders dan specifiek gedistingeerd, stoer, of vrijblijvend? Dan kunt u ook verrassend om de hoek komen door twee tegenovergestelde stijlen, zoals speels en gekleed, met elkaar te combineren zonder uit de toon te vallen. Dit is wel een, op een positieve manier, gewaagde stijl, maar kan een absoluut modestatement vormen wanneer u dit perfect weet te combineren. Vervangt u de gebruikelijke spijkerbroek eens voor een chique chino en breng deze samen met een speels streepjesshirt en een jasje. De geklede blazer en broek vormen een speels contrast met het vrijblijvende shirtje. Pakt u de spijkerbroek eens even terug en combineer deze met een chique bordeauxrode of donkerblauwe klassieke trui; u vormt hiermee een verzorgde verschijning die toch een knipoog naar het vrijblijvende geeft. Met de stijl kunt u eindeloos combineren en nieuwe deuren openen naar nog meer stijlmogelijkheden. Die andere opties, die wachten op u bij dit jaar.

Naast de kledingcombinaties, kunt u nog wat meer doen om uw stijl nog meer ‘kleur’ of accenten te geven. Stropdassen in moderne en felle kleuren kunnen de outfits compleet maken als ware eyecatchers. Als u nog wat (positief) meer ongebruikelijk om de hoek wilt komen, dan kunt u de ouderwetse bretels weer eens tevoorschijn laten komen. De trend van dit jaar is absoluut het spelen met kleuren en contrasten; bretels zullen deze trend alleen maar versterken. Zo kan een bril ook zeker uw outfit versterken, maar moet wel bij u passen en is niet voor iedereen weggelegd. Eveneens werkt dit zo met kleuren en prints; niet alle tinten passen bij u en kunnen ongewenst tegen u werken. Als u zich afvraagt welke kleuren u het meest flatteren, raden wij u aan een beroep te doen op de gratis online advieswijzer van de ‘seizoenstypen’. Op basis van uw haar- en huidskleur kunt u zien onder welk type u valt en welke tinten het beste bij u passen en welke vooral tegen u werken. Hierdoor kunt u gerichter uw outfit kopen en weet u zeker dat deze outfit u goed zal staan; de totale uitstraling is immers een nauwe samenwerking tussen de man en zijn kleding. Prints en kleuren kunnen immers ook van invloed zijn op uw figuur. Donkere tinten kleden u meer af, terwijl lichtere kleuren en horizontale prints eerder een breed postuur zullen benadrukken; dit zou misschien van invloed op uw kledingkeuze kunnen zijn.

Naast uw drukke baan begrijpen wij dat u weinig tijd zal hebben om ook nog eens bij te houden wat de laatste trends zijn en om lange tijd in drukke winkelstraten rond te wandelen. Heeft u niets gevonden, krijgt u ook nog de kosten van de parkeergarage. Deze ongemakken zorgen voor aardig wat ergernis, en dat begrijpen wij maar al te goed. Ons aanbod aan mannenkleding is perfect afgestemd op de laatste modetrends waarmee u fris, stijlvol en gedistingeerd voor de dag kunt komen. Bij ons kunt u vandaag nog terecht voor een nieuwe en voor u typerende outfit waar u niet eens uw huis voor hoeft te verlaten. Heerlijk onderuitgezakt en zonder een dringende mensenmassa kunt u onze gehele collectie in alle rust bekijken. Wij zien u zeer graag terug in de webshop van dit jaar.

 

No more articles