kleding op kleur hangen

kleding op kleur hangen 

Naast het sorteren op soort van jouw kleding kun je het ook op kleur rangschikken. De combinatie soort op kleur is wellicht de beste combinatie. Zo heb je alle shirts, overhemden, broeken en pakken bij elkaar hangen en alle truien bij elkaar liggen. Maar ook op kleur gesorteerd. Zorg er wel voor dat al deze kleding op dezelfde kleurvolgorde ligt. Maar waarom al je kleding op kleur hangen denk je wellicht. En het lijkt misschien een beetje neurotisch, maar eigenlijk is het een hele slimme manier om je kledingkast op orde te houden. Zo zie je meteen in een oogopslag waar je moet zoeken als je bijvoorbeeld je favoriete shirt aan wilt en hoef je dus niet de hele kast door te spitten. Dat scheelt een hoop tijd. Daarnaast is het ook makkelijk kleding combineren op deze manier. Met je shirt in je ene hand loop je zo eenvoudig je hele garderobe langs om die bijpassende broek of trui te vinden. Veel handiger dan alle hangertjes opzij te moeten schuiven op zoek naar dat ene kledingstuk dat misschien daar ergens tussen verstopt zit. Kleding sorteren is ook zo gedaan, gewoon de kleur uitzoeken en de schone was invoegen. Daarnaast zie je zo ook meteen welke kleur echt ontbreekt aan jouw collectie truien of shirts. En dan kun je je af gaan vragen waarom je dat niet hebt. Vind je het gewoon geen mooie kleur of heb je er nog nooit aan gedacht deze aan je collectie toe te voegen. In dat laatste geval kun je natuurlijk meteen gaan shoppen bij dit jaar om je collectie compleet te maken. En dat doe je dan lekker handig met je laptop, gsm of tablet voor de klerenkast. Zo kun je meteen zien of het gekozen kledingstuk echt een aanvulling is of dat je toch nog iets er bij nodig hebt om je outfit compleet te maken!

Naast het feit dat kleren op kleur hangen erg praktisch is geeft het ook een relaxed gevoel. Je hoeft niet na te denken hoe je je kast indeelt of waar wat hangt. Je doet het gewoon op deze manier. En doordat het zo geordend is ziet het er heel strak en netjes uit. En net zoals een opgeruimd huis voor een opgeruimd gevoel zorgt zo zorgt de inhoud van jouw kledingkast daar ook voor. Je ziet bovendien in een oogopslag of jouw favoriete kledingstuk er bij hangt, of dat het nog in de was zit. En dat geeft rust, je hoeft namelijk nooit meer te zoeken. Een opgeruimd hoofd is wat je er dus voor terugkrijgt, heerlijk is dat, want nu kun je je concentreren op wat belangrijk is voor jezelf. Je uiterlijk bijvoorbeeld. Hoe wil je er zelf uitzien en hoe krijg je dat voor elkaar. En ja, daar heb je de inhoud van die mooi geordende klerenkast voor nodig. Jezelf presenteren doe je namelijk ook met bijpassende kleding. Kleding die passen bij de gelegenheid of juist het imago dat je neer wilt zetten. Kijk dus eens goed naar je kleding en of ze maken wie je bent of dat je daar nog even voor moet shoppen. Aanvullingen kopen doe je natuurlijk eenvoudig online bij MEN OF AL NATIONS.

Ook het doen van de was zelf wordt ineens wel heel erg makkelijk. Nou was je waarschijnlijk al op kleur, wit bij wit en zwart bij zwart met bijpassende wasmiddelen. En ook zul je de seizoenskleding die je weer gaat gebruiken even uit willen wassen na driekwart jaar in de kast gehangen te hebben om ze vervolgens vooraan in de kast terug te leggen. Nou ze zijn nu veel makkelijker bij elkaar te rapen om gezamenlijk voor een volle wasmachine te zorgen. Sorteren op kleur hoeft niet meer en ook dat spaart veel tijd uit. Je weet bovendien zeker dat je kleding niet zal verkleuren in de was, waardoor je nog langer met je kleding kunt doen. En als je dan met een mand schone was bij de kledingkast aankomt hoef je alleen nog even die kleur in de kast te zoeken en alles er bij te hangen. Heel eenvoudig dus en je wilt de was waarschijnlijk veel sneller wegwerken omdat het leuk is om er mee bezig te zijn. Het geeft je dus een goed gevoel als de kast weer netjes gevuld is en alles keurig op kleur hangt.

En als we het dan toch over kleur hebben zul je al snel merken dat je gebruik maakt van basiskleuren, ook hiervoor kun je goed in de webshop terecht van dit jaar. Dat zijn namelijk kleuren die je vaak combineert en dus het beste bovenaan de stapel of vooraan in de kast bij elkaar kunt hangen. En natuurlijk accentkleuren, dit zijn kleuren die je gebruikt om iets te benadrukken of juist minder te laten opvallen. Wil je in de picture staan zoek je natuurlijk een opvallende kleur uit en wil je juist het tegenovergestelde bereiken dan kies je een rustige, zachte kleur uit. Deze accentkleuren kun je verder weg in je kast ophangen, achteraan of onderop de stapel is ook mogelijk. En dan zijn er nog seizoensgebonden kleuren. De pasteltinten voor de lente, de iets hardere kleuren voor de zomer, de aarde kleuren voor de herfst en blauw voor de winter bijvoorbeeld. Deze kun je naar voren halen wanneer het seizoen dat je het draagt gearriveerd is. In de andere seizoenen leg je het juist wat verder weg in je kledingkast. De basiskleuren nemen uiteraard veel ruimte in, hier heb je als het goed is het meeste van liggen. Meerdere broeken, overhemden en shirts in deze kleuren is wat je zeker nodig hebt. Al dan niet in verschillende motieven of prints passen ze bij bijna elk moment. Heel handig dus om juist deze goed in het zicht en makkelijk bereikbaar op te hangen omdat je in je haast deze natuurlijk meteen wilt kunnen pakken zonder al te veel te moeten zoeken of opzij te stapelen.

En mocht je dan eindelijk beginnen aan het sorteren van je kleding, wees dan ook kritisch genoeg om de kleding die je al een tijdje niet meer gedragen hebt weg te doen. Je hoeft bijvoorbeeld niet twintig vaal geworden shirts van dezelfde kleur naast een gloednieuw shirt van die kleur te hangen. Sterker nog, je ziet meteen dat die twintig shirts oud en versleten zijn. Neem dan ook het verstandige besluit om afstand te doen van deze shirts. De kledingkast is meteen niet meer zo vol, waardoor je nog beter de kleding die je hebt kunt vinden. Doe in ieder geval alle kledingstukken weg die je meer dan twee jaar niet gedragen hebt, zij zijn immers geen aanvulling op jouw collectie maar eerder ballast. En dat is niet het resultaat wat je bereiken wilt. Een opgeruimd hoofd begint bij een opgeruimde collectie. Dus alles wat oud, versleten en niet meer gedragen wordt kan er gewoon uit. Hierdoor komt er meteen weer plek voor iets nieuws. Wellicht zelfs een nieuwe kleur in je kast of een aanvulling van je favoriete kleding in je favoriete kleur.

Juist doordat de kledingkast ineens zo netjes is krijg je zin om deze aan te vullen. Aan te vullen met basis kleding in een bepaalde kleur, of juist accentkleuren die nog steeds aan jouw collectie ontbreken. Maar het kan ook zo zijn dat je er ineens achter komt dat je wel erg vaak met dezelfde broek rondloopt omdat deze broek zelden de binnenkant van jouw kast ziet. Eigenlijk kun je dan tot de conclusie komen dat je te weinig soortgelijke broeken hebt en deze dus bij moet kopen. Want je wilt namelijk niet dat je geen reserve hebt! Of wellicht wil je gewoon je collectie uitbreiden met iets totaal nieuws. Een andere stijl die je kunt combineren met een kledingstuk dat je al hebt. Of misschien even kijken of je de nieuwste trends kunt combineren met jouw kleding. In dat geval ga je naar de website van dit jaar om nieuwe bijpassende kleding te kopen. Ze hebben namelijk een uitgebreide collectie herenkleding geschikt voor elke gelegenheid waardoor je zeker zult slagen. En met jouw persoonlijke kledingkast naast de collectie van dit jaar moet het niet moeilijk zijn om tot een leuke nieuwe aankoop te komen. Online shoppen is namelijk erg leuk als je precies weet wat je in welke kleur zoekt. Ga dus snel naar de webshop en vul je collectie aan!

No more articles