Kinderen kunnen binnenkort Roberto Cavalli aan hun voeten dragen

Binnenkort zijn we niet alleen meer jaloers op de mannen en vrouwen die met schoenen van Roberto Cavalli rondlopen. Vanaf volgend jaar zullen namelijk ook kinderen in de schoenen van Italiaanse kwaliteit kunnen rondwandelen.

De Italiaanse modeontwerpen Roberto Cavalli voegt een kinderschoenenlijn toe aan zijn Roberto Cavalli Junoir collectie . Roberto Cavalli zal de schoenen samen met Andrea Montelpare produceren, een eveneens Italiaans bedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van kinderschoenen. De samenwerking tussen Roberto Cavalli en Andrea Montelpare is niet iets eenmaligs, de twee hebben namelijk een vierjarig contract ondertekend. In 2015 zal de eerste collectie van de nieuwe schoenenlijn in de winkel liggen. Het duurt dus nog even voor we daadwerkelijk kinderen in Roberto Cavalli schoenen zullen zien rondlopen, maar Roberto is al erg positief over de lijn. “Door de samenwerking met Andrea Montelpare en door zijn expertise kunnen we onze klanten een grote collectie unieke producten bieden die zowel mooi als comfortabel zijn.”

Roberto Cavalli is de laatste tijd druk in de weer met zijn junior lijn. Niet alleen kondigde het modehuis een nieuwe kinderschoenenlijn aan, ze zijn ook bezig met het aantal winkels van de Roberto Cavalli Junior lijn uit te breiden. Het bedrijf verwacht aan het einde van het jaar 21 junior winkels te hebben.

 

 

No more articles