Kim Kardashian West voor Spaanse Mujerhoy

Kim Kardashian West staat deze maand op de cover en tevens September Issue van het Spaanse blad, Mujerhoy.

Kim heeft de laatste tijd maar druk met haar personal live en haar carrière. Ze is mee geweest op de wereldtournee van haar man Kanye West. De Yeezus tour ging all around the world. Ze nam haar dochtertje North West natuurlijk mee. De laatste plek waar ze was voor de tour, hier is de tour tevens geëindigd,  was in Sydney, Australië. In Sydney kon zij meteen haar eigen ding doen.

Namelijk, de promotie van de nieuwe Kardashian Kollection. Het najaar van vorig jaar deed haar zus Khloé dat. Toen is zijn ook naar onze hoofdstad gekomen. Kim en Kourney waren druk bezig met anderen zaken. Kim was met North en Kourtney was waarschijnlijk met hun nieuwe huis bezig.  Helaas in Kim dit jaar niet naar ons land gekomen om de collectie te promoten.

Tussendoor heeft mevrouw West shoots gehad, waaronder de cover shoot voor het Britse blad GQ. Hiervoor heeft zij een naakt fotoshoot gedaan. Volgens GQ is uitgekozen voor Woman of the Year. Ze verteld in een interview met GQ dat ze haar man wilt bedanken dat hij haar elke dag laat voelen als de vrouw van het jaar.

Voor meer foto’s van de covershoot van GQ, kan je ze vinden in het blad zelf. Helaas is deze niet te koop in Nederland. Voor de foto’s van Mujerhoy kan je ook in het blad kijken. Dit blad vind je bij diverse boekhandels. Je kan beide bladen natuurlijk ook nabestellen.

 

 

 

No more articles