Kim Kardashian West voor Elle UK

Kim Kardashian West is geen minuut niet in het nieuws. Dan gaat over haar Paper Network cover waar ze met haar hele lichaam op stond. Bloot. Daarmee heeft ze inderdaad het internet gebroken. Anders is ze in het nieuws vanwege de matching outfits met hubby Kanye en dochtertje North. Wat ze wel altijd heeft is zelfverzekerdheid. Hier heeft ze genoeg van en ze komt het nooit te kort. Zo staat ze op nog een cover.

De cover van ELLE UK wordt voor de maand januari gesierd door Kim. Dit nummer is heel toevallig ook nog eens het Confident Issue. En niet minder dan Kim  is het boegbeeld voor confidence. Mrs West weet als de beste hoe te poseren zonder enige moeite te doen. Zoals altijd ziet alles er flawless uit bij haar. Er zijn verschillende foto’s van de shoot die zijn gebruikt voor de cover. Er dus meerdere uitgaves. Het interview en de inside stories zijn gewoon hetzelfde. Zonder dat we het door hebben, is Kim onwijs populair en verdient ze enorm veel. In de intro van haar interview wordt er dan ook genoemd wat ze allemaal verdient: per minuut verdient ze zo’n £2000 per uur, 20 nieuwe volgers per minuut op haar Social Media en maakt haar nieuwe app de eerste drie maanden £27 miljoen winst. Dat is absoluut niet niks.

Naast al deze cijfers komt er bij dat ze ook nog eens veel invloed heeft op de fashionwereld. Wereldwijd word ze gevolgd door ontelbaar veel fans. De is een perfect voorbeeld van self-belief en confidence. De shoot is gedaan door Jwan Baptiste Mondino. Ze draagt voor de shoots creaties van Balmain, Louis Vuitton, Burberrey en Balenciaga.

No more articles