Kim Kardashian voor Paper Magazine

De naakte kont van Kim Kardashian is ingesmeerd met olie en ronder dan we ooit gezien hebben op de cover van Paper Magazine. Paper Magazine hoopt hiermee het internet ‘te breken’, althans zo luidt de titel van het magazine.

Paper Magazine gaat met deze cover van de diva het winter seizoen 2014/2015 in. Op de foto is te zien hoe Kim heel gewoonlijke een avondjurk uitdoet terwijl haar gele lichaam is ingesmeerd met olie, en ja, het beroemde achterwerk van de Keeping Up With The Kardashian’s ster is ook te zien. Haar haar is omhoog gestoken in een wat vreemde uitziende knot. En de enige accessoires die ze draagt zijn zwarte zijden handschoenen en een opvallende parel choker. “Break the internet Kim Kardashian”, is wat ze heel duidelijk aangeven. Waarschijnlijk bedoelen ze hiermee: maak een meme (bewegend plaatje)!

Maar, dit is alleen nog maar de foto waar ze de jurk uit doet. Dat betekent dat er ook een foto is waar ze de jurk wél draagt. Ze probeert de beroemde foto van Jean-Paul Goude na te maken genaamd “Champagne Incident”. In deze originele foto poseert een naakt model terwijl ze een glas balanceert op haar kont. Tegelijkertijd vloog er champagne over haar hoofd van de fles die ze net ontkurkte en dat kwam precies terecht in het glas op haar kont.

Kim tweette zelf ook nog wat over deze shoot: “And they say I didn’t have talent… try balancing a champagne glass on your ass LOL #BreakTheInternet”. Dit is overigens nog niet eens het enige wat uitkomt. Donderdag zal de volledige shoot te zien zijn. Het magazine zelf beloofde dat het echt iets spectaculairs is. “Holy f–cking s–t,” dat is hoe zij erop reageerden.

No more articles