Kim K op bezoek bij Amerikaanse militairen in Abu Dhabi

Kim staat bekend als zo’n celebrity die door geld of door niks doen bekend is geworden. Ze maakt alleen selfies en geeft niet om veel dingen buiten haar familie. Toch is dat niet helemaal waar. Kort geleden was Kim in Dubai om haar nieuwe luchtje te promoten. Toen ze daar was is ze een dag afgereisd naar Abu Dhabi.¬†Hier is het USS San Diego schip gevestigd van het leger van de Verenigde Staten. Kim heeft dit gedaan om de militairen een hart onder de riem te steken. Ook om de militairen alvast een fijne kerst te wensen.

Kim zou natuurlijk Kim niet zijn als ze geen bijpassend militaire pakje had aangetrokken. Dit deed ze natuurlijk wel à la Kim. Ze had bruine hakken met daarboven een beige jumpsuit aan met daaroverheen een olijfgroen overhemd. Ze heeft natuurlijk ook nog wat selfie genomen met de militairen (plus een kus op de wang van een mannelijke militair) en ze kreeg als laatste ook nog een rondleiding.

Zoals we Kim kennen maakt ze van alles een foto en konden we meegenieten op haar Instagram van de gebeurtenis. Als je ze nog niet gezien hebt kan je dat nu doen. Hieronder hebben we de foto’s.

No more articles