Killer heels

Killer heels, elke vrouw heeft er wel eens van gehoord. Van die extreem hoge hakken waar je vrijwel niet op kan lopen, maar wat zien ze er mooi uit! Killer heels geven jou uitstraling een echte boost. Ze laten je benen een stuk langer en dunner lijken waardoor jou kleding ook beter tot zijn recht komt. Killer heels zijn dan ook een echte investering en zeker de moeite van het oefenen waard.

Oefenen is wel echt noodzakelijk met deze hakken. Wanneer jij ze direct zonder eerst op te hebben gelopen aantrekt naar een feestje ben jij waarschijnlijk na een uur helemaal gesloopt en zijn je voeten erg pijnlijk. Om dit te voorkomen is het handig de pumps thuis alvast een aantal keer aan te hebben gehad en er gewoon kleine stukjes op te hebben gelopen. Zo ziet het er straks ook veel eleganter uit wanneer jij weg loopt op de hoge hakken.

Killer heels staan bekend om hun extreem hoge naaldhak. Naaldhakken zijn erg moeilijk om op te lopen aangezien ze je voet vrij weinig steun geven. Wanneer je toch besluit om te gaan voor een naaldhak is het wel handig te gaan voor een pump met een bandje bij de enkel. Zo heeft je voet net wat extra steun en dat is ook stukken beter voor je voet. Sowieso is teveel lopen op hoge hakken niet goed voor je enkels en moet je hier dus ook mee oppassen.

Combineer je hoge pumps met een kort jurkje. Op die manier vallen de pumps en jou lange benen beter op dan wanneer jij een lange jurk aantrekt. Ook staat het vaak een stuk feestelijker. Wanneer jij naar een nette gelegenheid gaat kan je beter voor een wat langere jurk gaan.

Is dat allemaal maar helemaal niks voor jou? Die extreem hoge pumps? Ga dan voor dichte hakken, dit loopt een stuk prettiger en staat ook erg mooi.

Wit is naast erg mooi ook erg handig, het is namelijk een kleur die je makkelijk kan combineren.

Echte killer heels!

weheartit.com

No more articles