Killer heels

Vrouwen, wat doen wij onszelf aan? Waarom moeten wij altijd op dramatisch hoge hakken lopen? Juist, omdat we mooi willen zijn en willen opvallen. Maar, wie mooi wil zijn moet pijn lijden..

High heels flatteren iedereen, ze zijn hét wondermiddel tegen korte benen en stevige kuiten. High heels zijn vrouwelijk en sexy en zorgen voor een goede houding. Ze zorgen ervoor dat je mooier gaat lopen, je boezem vooruit steekt en je billen des te meer opvallen. Een vrouw die high heels draagt, blijft voor iedere man onweerstaanbaar. Dus vrouwen, willen jullie met sexy benen voor de dag komen? Ga dan meteen beginnen met het dragen van sexy killer heels!

Killer heels hebben eigenlijk maar één nadeel. Het vergt best veel van je lichaam om er überhaupt op te kunnen lopen. Een vrouw uit London heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden. Zij was namelijk een groot fan van high heels, maar leed dagelijks aan ondraaglijke pijnen. Ondanks dat ze deze pijnen had, moest en zou zij haar favoriete Louboutins kunnen blijven dragen. Haar cosmetisch arts spoot daarom fillers en botox in de ballen en hielen van haar voeten, waardoor het weer mogelijk werd deze killer heels te dragen.

Wij hebben voor jullie de leukste killer heels opgezocht! Wat vinden jullie van deze heels van www.zara.com?

No more articles