Fact: Khloe Kardashian’s eerste Valentijnsdag zonder Lamar

Khloe’s scheiding van Lamar was alles behalve makkelijk voor haar. De laatste tijd heeft ze ook veel lopen piekeren over haar huwelijk met Lamar en had het gevoel dat ze heeft gefaald met hun huwelijk. Ze maakte het zichzelf de laatste tijd erg moeilijk.

Gelukkig gaat het de laatste tijd wat beter met Khlo. Ze is aan het helen van de wonden die de scheiding haar hebben aangericht en is misschien het al rustig aan achter zich aan het laten. Volgens een kennis van de Kardashians weet ze zelfs al hoe ze haar eerste valentijnsdag zonder Lamar gaat doorbrengen. Het gaat allemaal om liefde bij Khloe en wilt daarom tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. Volgens haar hoeft het niet om intimate love te gaan, maar gewoon om liefde.

Het gaat nu even allemaal om het lief hebben van zichzelf (Khloe time) en behandeld zichzelf als een princessje. Gelijk heeft ze! Volgens de kennis is ze vastbesloten om opnieuw liefde te vinden. Ze wilt niet in een negatieve spiraal blijven hangen en is hard aan het werken om haar zelf en Lamar te vergeven voor alles wat er is mis gegaan. Ze houdt nog steeds erg veel van Lamar en heeft geen spijt van het huwelijk. Zoals Khloe zegt: ”Everything happens for a reason”

 

No more articles