Kendell & Kylie Jenner Holiday collectie voor Pacsun

Dat Kylie haar lippen heeft laten doen, is een feit. En dat Kendell haar debut heeft gemaakt dit jaar is ook een feit. Helaas zien we haar niet teug tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2014, maar gelukkig zien zien we haar en Kylie allebei nog vaak genoeg.

Ze hebben, zoals velen weten, namelijk hun eigen collectie voor het Amerikaanse merk Pacsun. Het Californische kledingmerk bestaat al een aantal jaren en in in Californië een groot winkelketen. Onmisbaar voor de meiden daar. Nu hebben Kylie en Kendell Jenner hun tweede collectie uitgebracht voor dit merk. Ze hadden eerder dit jaar al een festival collectie uitgebracht. Dit is hun eerste holiday collectie voor het merk en ze hebben het heel specifiek gemaakt. Ze hebben namelijk echt de kerstkleuren gebruikt. We zien veel zwart en bordeaux, maar ook grijzig en wit. Alles is goed te combineren met elkaar. Dat is het fijne van deze collectie.

Op de site van Pacsun zijn alle items te bekijken en beschikbaar in euro’s. De prijzen vallen mee, het redelijk betaalbaar. Sommige items zijn echt feestelijk, andere kan je ook gewoon dragen. Ook als het geen kerst meer is. Super handig natuurlijk. Want ook leuk is om te zien, is als je meer een Kylie type bent, je meteen naar Kylie’s Favorites kan. En als je meer een Kendell type bent, kan je meteen naar de favorieten van Kendell.

De collectie is nu verkrijgbaar op pacsun.com

No more articles