Kendall Jenner poseert in sexy lingeriesetje

Kendall Jenner is sinds kort op weg naar de top van de modellenwereld. En dat gaat haar prima af. Ze heeft hier en daar shows, doet verschillende fotoshoots voor magazines, heeft modellen BFF’s en ga zo maar verder. Twee dagen geleden was Kendall nog samen met Cara in Salzburg en gisteren was ze ook samen met Cara bij de British Fashion Awards.

Door de Metiers d’Art show van Chanel zullen Cara en Kendall niet aanwezig zijn tijdens de Victoria’s Secret show. Die trouwens vandaag wordt opgenomen in Londen! Maar daar krijgt ze wel iets heel moois voor terug. Ten eerste de Chanel show en een uitbreiding van haar CV. Vorige week werden er maar liefst drie Dazed magazine covers van de 19-jairge gepubliceerd en nu is er weer een kiekje van Kendall onthult met een bekend modemagazine.

Love Magazine postte namelijk een foto van Kendall op hun Instagram account, waarop te zien is dat het model in een sexy lingeriesetje met kerstmuts poseert. Dit is misschien tot nu toe wel de meest sexy shoot die Kendall heeft gedaan en komt net na de nieuwe gepubliceerde video van Dazed Magazine. In deze video maakt Kendall een Burn Book (van de film Mean Girls) over zichzelf. En daarin leest ze hardop de meest voorkomende roddels over haar voor. Hiermee geeft ze een dikke knipoog naar al haar haters.

Ben je benieuwd naar de beelden? Hieronder hebben we de foto en het filmpje.

No more articles