Kendall Jenner op de cover van Teen Vogue

Deze maand staat Kendall Jenner op de cover en tevens het jaarlijkse September Issue van Teen Vogue. In deze editie waar zij dus op de cover staat, vertelt ze het één en ander over haar leven als kind en als model zijnde. Vooral wat ze nog allemaal wilt gaan bereiken.

Kendall hebben onwijs vaak gezien tijdens de Fashion Weeks. Zowel in Milaan als in Parijs. Wij denken dat dit haar doorbraak gaat zijn. Velen zeggen dat ze het niet op zichzelf heeft gedaan. Iedereen in de wereld van modellen had nog geen contacten. Zij hebben alles zelf moeten doen. Kendall daarentegen, zij heeft al heel wat connecties door haar zussen en door haar familie. De Kardashian zussen zitten namelijk al langer in deze wereld en weten precies bij wie ze moeten zijn. Kendall heeft op zich goed gebruik gemaakt van deze connecties, maar dat vinden niet alle modellen.

Onlangs is zij tijdens de modeweken door diverse modellen gepest… Ja, ook in deze wereld word er gepest. Hier heeft ze het natuurlijk niet over in Teen Vogue. In het tijdschrift verteld ze dat ze haar wenkbrauwen bleekt voor de shows waar ze voor loopt. Daar begint ze het interview mee. Totaal iets anders… Verder heeft ze het over haar debuut op de catwalk, wat dingen die ze leuk vindt en over hoe ze het leven aanpakt als model zijnde.

Bekijk hier wat foto’s van de shoot voor Teen Vogue.

No more articles