Kendall Jenner op de cover van Sunday Times Style

De lange, prachtige Kendall Jenner. Waar is ze tegenwoordig niet te zien?

Ze stond laatst op de cover van de Amerikaanse Teen Vogue, deed een fotoshoot samen met haar zusje Kylie voor Bruce Weber, ze was te zien op de cover van Love Magazine en niet te vergeten schitterde ze vorige maand met haar zus Kim tijdens de Paris Fashion week in een prachtige Balmain outfit.

Kendall Jenner, natuurlijk bekend door haar oudere zussen, is kort geleden een eigen modellen carriere begonnen. Ze heeft verteld dat ze bereid is te stoppen met ‘Keeping Up With The Kardashians’ zodat ze meer serieus genomen zou worden in de mode wereld.

Ze verscheen laatst tijdens de New York Fashion Week in een paar prachtige setjes van Tommy Hilfiger en nu is het weer raak. Ze staat samen met designer Olivier Rousteing samen op de cover van de Sunday Times Style. Overigens ook haar eerste cover voor de Sunday Times Style.

Balmain’s designer Olivier Rousteing heeft veel positiefs te zeggen over Kendall en is erg enthousiast over deze fotoshoot. Hij heeft maar liefst negen foto’s geplaatst van Kendall tijdens deze fotoshoot in verschillende poses en verschillende outfits. “Beauty power, confidence attitude, Balmain Power”, aldus Rousteing.

Kendall is dus echt ‘all up in the fashion world’ en wordt gezien als de nieuwe ‘it-girl’. Zou Kim K moeten uitkijken voor de concurrentie van haar jongere zusje?No more articles