Kendall Jenner laat veelzijdigheid zien voor Dazed

Kendall Jenner wordt een steeds grotere naam in de modewereld. Het jongere halfzusje van Kim Kardashian heeft shows gelopen voor onder andere Chanel, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana en Givenchy. Alsof dat nog niet genoeg is, is Kendall Jenner ook nog eens het gezicht van Estée Lauder geworden.

Dit keer zien we Kendall niet in mooie outfits over de catwalk paraderen, maar poseert ze voor de lens van Ben Toms voor Dazed Winter 2014. Voor dit winternummer van Dazed zijn maar liefst drie verschillende covers gemaakt, allemaal met Kendall Jenner erop. de outfits die het model draagt zijn op zijn minst opvallend te noemen. Op een van de covers draagt Kendall een wijde donkergrijze jas met een mannelijk model en grote knopen, draagt ze een pruik met een korte zwarte boblijn en heeft ze opvallende oog make-up op. De outfit op de andere cover is nog opvallender, hierop is Kendall te zien met een dramatische hoed en een leren teddybeer.

De derde cover is gemaakt door Instagram artiest Doug Abraham. Doug Abraham heeft de foto’s die op de andere twee covers staan gecombineerd tot een nieuwe opvallende cover. Bekijk alle drie de covers hieronder, welke is jouw favoriet?

 

Ben Toms / Dazed

No more articles