Kendall Jenner is het nieuwe gezicht voor Estée Lauder

Terwijl de wereld net weer een beetje is bijgekomen van de fotoshoot voor Paper Magazine van Kim Kardashian, is er alweer iets gebeurd waardoor de Kardashians opnieuw in het nieuws zijn. Dit keer is het middelpunt van de aandacht Kim’s jongere halfzusje Kendall Jenner. We zagen Kendall dit jaar al behoorlijk wat shows lopen voor grote namen in de mode maar nu is de jonge Jenner ook op het gebied van beauty niet meer te stoppen.

Op 15 november postte Estée Lauder een filmpje op hun Youtube kanaal waarin ze het nieuwste gezicht bekend maken: Kendall Jenner. In de ongeveer twee minuten lange video zien we Kendall naar een make-up studio lopen terwijl ze vertelt over de eerste keer dat ze make-up droeg. Volgens Kendall is Estée Lauder een belangrijk onderdeel van haar jeugd. Tussen de serieuze woorden door zien we gelukkig ook veel lol en veel gelach zoals we van Kendall gewend zijn.

Alsof het gezicht van Estée Lauder worden nog niet genoeg was, heeft Kendall ook meteen haar eerste solo Vogue US editorial op haar portfolio staan. Kendall poseerde eerder al voor Vogue, maar nooit in een editorial van meerdere pagina’s voor het print magazine. In de editorial is Kendall te zien in designer looks uit de Resort 2015 collectie van onder andere Dolce & Gabbana, Valentino en Versace.

Bekijk hieronder de video van Kendall voor Estée Lauder en een paar foto’s van de editorial uit de Amerikaanse Vogue:

 

 

No more articles