Keizer Karl’s Kat Choupette krijgt eigen collectie

We weten inmiddels dat Karl Lagerfeld een dierenliefhebber is. En dat hij van katten houdt. Keizer Karl houdt zoveel van zijn kat Choupette, dat hij in 2013 zelfs heeft gezegd dat hij met Choupette zou willen trouwen. Hij had verder nog nooit eerder gehoord dat een huwelijk tussen een dier en een mans niet bestaat of niet mag, dus waarom zou hij het niet doen? Het is toch wel dé Keizer Karl. Hij had nooit gedacht dat hij zoveel van Choupette zou houden.

Nu we dit dus weten, zien we Choupette ook nog eens terugkomen in haar eigen kledinglijn. Ja, Choupette heeft een eigen collectie gekregen van baasje Karl.

Choupette heeft niet alleen haar eigen kledinglijn, ook op Social Media is ze een celebrity. Op Twitter heeft ze maar liefst 38.000 followers, ze heeft een beauty contract lopen en nu dus ook haar fashion collectie.

Haar toegewijde baas Karl heeft zijn best gedaan voor de gehele collectie. Het namelijk niet zomaar iets. De collectie bestaat uit t-shirts, sweaters, tassen, portemonnees en schoenen waar Choupette op staat. Choupette heeft een soort cartoon figuur gekregen en wordt hiermee afgebeeld als dé kat van Lagerfeld.

De collectie van de wereld beroemde kat zullen we gaan ontdekken in november dit jaar.

No more articles