Keeping Up With The Kardashians seizoen 10 preview

De echte Kardashian-Jenners liefhebbers onder ons weten natuurlijk allang waar dit over gaat. Afgelopen zondag werd in de Verenigde Staten de allerlaatste aflevering uitgezonden van Kourtney and Khloe Take The Hamptons. En wat natuurlijk erg logisch is, is dat ze daarbij ook de preview laten zien van seizoen 10 van KUWTK (Keeping Up With The Kardashians).

En wij zijn allemaal GESCHOKT. In de 1 minuut en 35 seconden worden er zoveel dingen onze kant opgegooid. We kunnen dus genoeg drama verwachten. Ze laten in het stukje een positieve zwangerschapstest zien. Alleen niet van wie die is. Zou het toch Kim zijn of is Khloe misschien wel zwanger van French Montana? Ook worden de twee jongste halfzusjes Kylie en Kendall in de spotlight gezet. Momager Kris maakt zich erg veel zorgen om haar jongste dochters. Kendall vraagt zich af of ze naar therapie moeten gaan. Vervolgens zie je Kim die schreeuwt: “Het is niet alsof ik een paar schoenen voor haar heb gekocht: het is een carrière.” Duidt dit op de modellen carrière van Kendall?

Het is één en al drama, maar wij vinden dat wel leuken en wachten dus vol spanning tot het nieuwe seizoen weer begint. Vanaf 8 februari is deze te zien op de Amerikaanse televisies en via wat links zullen wij ze vast ook te zien krijgen in Nederland. Bekijk hieronder de preview.

No more articles