Keeping the hair up à la Kim K

De Kardashians kennen we allemaal wel. De K-lovers onder ons weten waarschijnlijk ook dat de zussen een make-uplijn hebben: Kardashian Beauty. We kunnen er sinds kort al uitzien like Kim K of één van haar zussen.

Maar binnen hun Kardashian Beauty, waar ze tot nu toe alleen nog maar make-up hadden, komt hier nog eens hair-care bij! Oh yeah! Khloe poste een foto op haar instagram: ”Coming soon.” KhloMoney weet hoe ze haar fans warm kan houden. Ook op de instagram pagina van ”kbeauty” is er al meer te zien over hun hair-care lijn. Ze hebben de hairsavers als haarlak, droogshampoo en droogconditioner, volume foam en meer in hun lijn opgenomen. Vergeet de stijltangen en de krultangen niet. Het haar zal in het teken staan van Kardashian hair à la Kim, Khloe of Kourtney. We hoeven er niet eens de deur ervoor uit, want het zal waarschijnlijk verkrijgbaar zijn in de webshop van John Beerens, waar ook hun make-up lijn verkrijgbaar is.

Dus dames, we moeten het voorlopig nog even doen met hun looks, maar Kardashians Beauty Haircare is on its way to you… In het voorjaar van 2015 mogen we eindelijk met de handen in het haar gaan zitten.

You’ve got the Kardashians glamsquad in your own hands!

 

No more articles