Katy Perry’s 30ste verjaardag: van Marokko tot Frankrijk

De wereldberoemde Amerikaanse zangeres Katy Perry is een paar dagen geleden 30 jaar geworden. Dit heeft ze op een vrij luxe manier gevierd.

Perry heeft The Big 30 bereikt en viert dit met 30 nabije vrienden. Ze reisden van het thuisfront Amerika naar Afrika en Europa. Het Marokkaanse Marrakesh stond op het programma, dat gevolgd werd door het Franse Parijs. De vrienden en familie van Katy hebben de verjaardag een week lang kunnen vieren tijdens deze trip. Ze vertrokken op 20 oktober en het duurde dus de rest van week.

Katy’s beste maatje en waarschijnlijk ook nieuwe lover is DJ Diplo. Ze zagen er samen moe uit na de dagen in Marrakesh toen ze werden gezien op het vliegveld van Parijs. Zo poseerden nog wel even voor de camera om wat foto’s te laten schieten voor de paparazzi. Katy en Diplo hebben de laatste tijd wat romantische uitjes gehad. Tijdens deze trip kon Katy dan ook helemaal zichzelf zijn bij hem. Ze zien er samen zo leuk uit. Ondanks dit heeft Diplo toch nog een soort relatie met zijn ex. Hij is namelijk vader geworden van zijn eerste kindje met zijn ex…

De groep en Katy en Diplo hebben een diner mogen nuttigen op de stranden in Marrakesh en in Le Jules Verne Restaurant in de Eiffel Toren. Tijdens dit etentje kwamen er nog even 70 vrienden en familieleden bij om gezellig te doen en de 30ste verjaardag van de zangeres te vieren.

No more articles