Kate Moss en Stella McCartney voor Breast Cancer Awareness Month

Oktober is wereldwijd Breast Cancer Awareness Month. Speciaal voor deze maand hebben model Kate Moss en designer Stella McCartney de handen ineen geslagen om deze ziekte meer onder de aandacht te brengen.

De 40-jarige Kate Moss is een van de bekendste modellen ter wereld en zet haar skills in om borstkanker onder de aandacht te brengen. In de foto draagt ze roze lingerie die door Stella McCartney is ontworpen. Het roze lingerie setje van Gemma Relaxing lijn is speciaal ontworpen voor Breast Cancer Awareness Month en is onderdeel van de herfst en wintercollectie van de Britse modeontwerpster. Stella McCartnet legt uit waarom ze het zo belangrijk vond om onderdeel van deze campagne te zijn: ‘I wanted to remind women that when they wear this set – the first thing they put on in the morning – to keep on top of their health and visit their doctor regularly.’ Ook vertelt de designer dat Kate Moss de perfect vrouw was voor de klus omdat ze een sterke vrouw is met een man en kinderen. Kate vind het belangrijk om mee te doen om zo te voorkomen dat families uit elkaar vallen als gevolg van de ziekte.

In de foto draagt Kate haar blonde haar in nonchalante golven en laat ze door haar BH naar de zijkant te trekken het logo van Pink Ribbon zien.

 

No more articles