Kate Hudson & Olivia Wilde bij Journalism Awards 2014

Kate Hudson schittert in het rood tijdens de Journalism Awards 2014. Het IWMF Courage In Journalism Awards werd gehouden in The Beverly Hilston Hotel op dindag 28 oktober in Beverly Hills, Californië.

De 35-jarige actrice was gespot tijdens het posseren op de rode lopen samen met actrice Olivia Wilde en, ook actrice, Rashida Jones.

Holland Roden, Hannah Simone en Katherine Schwarzenegger waren ook gepot tijdens het event. Het event eert vrouwelijke journalisten die opstaan en opvallen met hun buitengewone en unieke dapperheid komen tot de waarheid.

Kate draagt een Temperly London jurk en heeft een Brian Atwood clutch in de handen. Olivia draagt een een jurk van Roksanda. Over de outfit van Rashida weten we wat meer. Zij draagt een Erdem jurk, Jimmy Choo schoenen, de clutch is van Kotur, oorbellen van Jack Vartanian met ringen van Ivy en Suzanne Kalan. Hannah Simone daagt op in een jurk van Guishen gecombineerd met Louboutins, Jimmu Choo clutch en ook Suzanne Kalan sieraden.

Kate Hudson werd van het weekend nog onherkenbaar gezien als een meisjesachtige en vrij romantische sugar skull. Wij vermoeden dat naar een Halloween feest ging. Alleen aan haar outfit te zien, zag ze er verder niet zo heel spooky uit… Wat zou haar outfit dan geweest dan?

No more articles