Karlie Kloss voor VOGUE Nederland

Karlie Kloss is te zien op de cover van de oktober uitgave van Vogue. Ze laat haar indrukwekkende prachtige ogen stralen op de zwart omringende foto.

Karlie Kloss het wereldberoemde model is te zien op de cover van Vogue Nederland. Het interview heeft als titel Keeping up with Karlie. Ze vertelt in het interview over haar drukke leven. Ze heeft soms zelf niet eens door waar ze allemaal is geweest in een korte periode totdat ze in haar agenda kijkt. In de foto’s is Karlie te zien met een wilde bos haren en minimale make-up. De meeste beelden zijn gefotografeerd in het zwart-wit. De fotograaf is Alique, Franco Gobbi heeft gezorgd voor haar haar en Houda Remita ging over de make-up.

Karlie is voor haar modellen carrière balletdanseres geweest. Haar balletvoeten waren in het begin nog problematisch. Ze liep met haar voeten naar buiten gedraaid en werd gecanceld voor een show in haar eerste seizoen. De casting director van Prada oefende met haar tot haar voeten recht vooruit bleven staan. Gelukkig is het nu allemaal goed gekomen met miss Kloss. Ze is nu een wereldberoemd model en is zelfs een Angel van Victoria’s Secret.

De uitgave van Vogue Nederland is nu al in de winkels. Dus snel, koop er eentje en lees het gehele interview.

No more articles