Karlie Kloss voor Elle Frankrijk

Het top model Karlie Kloss is te zien in een editorial in de Franse Elle. Ze wordt beschreven als een Golden Goddess. Ze is te zien in de december uitgave van dit blad. Karlie ziet er erg elegant uit in de verschillende foto’s. Waarom ze als Golden Goddess wordt omschreven is omdat ze op delen van haar gezicht bronzen en gouden details heeft.

Het gezicht van L’Oreal Paris poseert voor de fotograaf Nico in de dromerige fotoshoot. Het model heeft verschillende haarstijlen van stijl naar beachy krullen. De stylist van de shoot was Julie Chanud-Bombard, het haar is verzorgd door Stephane Lancien en make-up is gedaan door Karim Rahman. In de verschillende shots worden dingen verteld over de make-up die gebruikt is op Karlie.

Karlie Kloss is 22 jaar geleden geboren in het plaatsje Illinois. Zij is op latere leeftijd verhuisd naar St. Louis. Ze is opgegroeid met drie andere zussen Kariann, Kristine en Kimberly. Op jonge leeftijd is Karlie begonnen met ballet en daar heeft ze eigenlijk haar modellen carriere aan te danken. Ze is ontdekt op een lokale Benefit modeshow. Op haar 14e had ze haar eerste shoot voor Scene Magazine.

Hieronder kan je de foto’s bekijken van de editorial in Elle Frankrijk.

No more articles