Elsa Hosk: “Victoria’s Secret Angels zijn topsporters”

It’s hard work om voor Victoria’s Secret over de catwalk te lopen. Volgens het Zweedse model Elsa Hosk kunnen de Angels vergeleken worden met topsporters.

“Ik ben zo uitgeput dat het lijkt of de show al drie weken bezig is”, zegt Hosk behind the scene’s van de show tegen E! Online. “Het is een full-time baan om jezelf voor te bereiden en we werken heel hard aan onze lichamen.”

Dat betekent niet dat de modellen zichzelf uithongeren. In de ochtend voor het jaarlijkse modeshow in New York heeft Elsa Hosk juist acht eieren gegeten. Ook Candice Swanepoel, die de diamanten Fantasy Bra van 10 miljoen dollar mag dragen, eet voor de show juist meer dan normaal om genoeg energie te hebben.

Cara Delevingne eet ook voldoende om genoeg energie te hebben tijdens de show. Zo plaatste ze een foto op Instagram waarop zij en Candice Swanepoel van friet en andere ongezonde snacks smullen.

De meeste modellen sporten juist heel veel om in vorm te komen. “Een biljoen beenoefeningen, heen en weer en op en neer en in rondjes”, zo beschrijft Karlie Kloss haar routine aan People Magazine.

 

No more articles