Karlie Kloss is L’Oréal Paris’ nieuwe gezicht

EEn tijdje geleden werd supermodel Karlie Kloss op de set van een haar-commercial gespot en als snel gingen geruchten over een samenwerking tussen Karlie Kloss en L’Oréal Paris de ronde. Het Franse beauty en make-up merk ontkende deze roddels in de eerste plaats. Op 19 september plaatste de het Canadese Youtube kanaal van L’Oréal Paris een video waarin steeds kleine stukje van het nieuwe gezicht van het merk te zien zijn. Kenners waren het er al snel over uit dat de stukken gezicht, haar en lichaam die er te zien waren in de shots hoorde bij topmodel Karlie Kloss.

2014 is een goed jaar voor het Amerikaanse model. Als Victoria Secret model loopt Karlie Kloss natuurlijk mee in de Victoria’s Secret Fashion show die er weer aan komt, maar dat is bij lange na niet het enige wat ze doet. Ze liep mee in shows van talloze designers, stond op de cover van Vogue’s uit verschillende landen, is het gezicht van de Coco Noir parfum van Chanel en was te zien in een campagne van Lancaster. Karlie gaan we nog heel veel zien dus de komende maanden!

Bekijk hieronder de teaser van L’Oréal Paris over het nieuwe gezicht van het merk. Herken jij Karlie Kloss in de beelden?

 

No more articles